Sport

Pierdere importantă pentru FCSB la meciul de la Botoșani! Risto Radunovic, suspendat

FCSB l-a pierdut pe Risto Radunovic pentru meciul cu FC Botoșani, după de fundașul muntenegrean a primit al patrulea cartonaș galben.
02.10.2023 | 22:45
Pierdere importanta pentru FCSB la meciul de la Botosani Risto Radunovic suspendat
Pierdere importantă pentru FCSB la meciul de la Botoșani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fundașul vicecampioanei României a primit un cartonaș galben în minutul 69 al partidei cu Universitatea Cluj, moment în care Risto Radunovic a avut o ieșire nervoasă, știind că nu va putea juca următorul meci din campionat din cauza cumulului de cartonașe.

Pierdere importantă pentru FCSB la meciul de la Botoșani

FCSB l-a pierdut pe Risto Radunovic pentru următorul meci din campionat, și anume o deplasare la Botoșani, după ce fundașul muntenegrean a primit al patrulea cartonaș galben al sezonului în meciul cu Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

Un înlocuitor pentru Risto Radunovic este Cristi Ganea, cel care a debutat în meciul din Cupă contra lui FC Bihor, scor 2-0, fiind lăudat de toată lumea, inclusiv de patronul Gigi Becali.

„Mi-a plăcut foarte mult și Ganea. Jucător matur, cu experiență, nu pierde mingea deloc. A fost primul lui meci, a fost ce mă așteptam și va fi din ce în ce mai bun.

ADVERTISEMENT

Radunovic prea era lejer. Bun jucător, dar nu avea niciun fel de emoții, era titular, n-avea treabă. Acum o să vedem. Va juca tot el, până intră Ganea în ritm, dar apoi nu vom ști cine va fi titular”, spunea Gigi Becali după meciul cu FC Bihor.

Mihai Stoica a lămurit situația lui Risto Radunovic

Mihai Stoica a vorbit despre situația lui Risto Radunovic, spunând că fundașul muntenegrean are un contract valabil încă un an și că nu s-a pus problema unei prelungiri a înțelegerii:

ADVERTISEMENT

Radunovic nu a cerut nicio mărire, au fost niște discuții, dar nicio legătură cu discuțiile apărute în presă, nici n-au ajuns la Gigi.

El mai are contract până la anul în decembrie. Toți sunt plătiți ok. Nu există diferențe, toată lumea e mulțumită, banii se iau, lucrurile sunt bune”.

ADVERTISEMENT

„Au fost discuții dacă se ne așezăm la masă să discutăm despre noul contract sau nu. El bine că a fost sănătos, pentru că am avut mare nevoie de el, mai ales că Panțîru era accidentat. Acum Panțîru e aproape de revenire, Ganea a evoluat bine și el.

Ganea e acum la 50%. Depinde de Ganea și de cum va arăta, el se antrenează foarte bine, rupe sala, dar nu poți să știi niciodată. El n-a mai jucat de un an, pare ușor, dar nu e atât de ușor”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,67 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Botoșani – FCSB

ADVERTISEMENT