Fotbal intern

Pintilii, alarmă la FCSB! Fanatik a anticipat corect. Cât stă pe bară mijlocaşul

09.09.2018 | 16:39
Pintilii alarma la FCSB Fanatik a anticipat corect Cat sta pe bara mijlocasul

Mihai Pintilii a dat alarma la FCSB! Liderul vestiarului roș-albaștrilor a suferit o accidentare la partida România – Muntenegru 0-0 de vineri, de la Ploiești, iar veștile sunt dintre cele mai proaste. Pe lângă faptul că nu a făcut deplasarea la Belgrad pentru meciul cu Serbia, al doilea din Liga Națiunilor, Mihai Pintilii a devenit o problemă și pentru vicecampioni.

UPDATE. Mihai Pintilii va lipsi până la finalul anului după accidentarea din meciul cu Muntenegru. Mijlocaşul a suferit o suferit o ruptură la mușchiul femural stâng Este o pierdere grea pentru FCSB, care nu se va putea baza pe mijlocaşul defensiv până la începutul anului viitor. 


Mijlocașul căruia Gigi Becali tocmai a vrut să-i redea banderola acum câteva zile a efectuat un RMN sâmbătă la prânz, iar rezultatele acelui examen medical l-au dat jos din avionul de Belgrad. Dar nu asta este cea mai mare problemă pentru veteranul stelist, ci viitorul care nu sună deloc bine pentru el.

Pintilii, alarmă la FCSB! Luni va efectua încă un examen medical

Mihai Pintilii ar putea să-i lipsească lui Nicolae Dică mult mai mult decât s-a crezut inițial. Primul diagnostic pus de medici a fost de leziune a mușchiului femural al coapsei drepte. Informația v-a fost dezvăluită în premieră de FANATIK.RO  sâmbătă, la prânz, alături de Pintilii mai ratând deplasarea în Serbia căpitanul Vlad Chiricheș și Eric Bicfalvi. Ultimul a acuzat dureri și nu prinsese nici lotul de 23 cu Muntenegru.

Fostul căpitan al celor de la FCSB va efectua la începutul săptâmânii viitoare încă un examen medical care va aduce mai multe informații despre situația sa. Oricum, șansele ca el să fie apt și să fie folosit la Cluj, în derby-ul de duminică din Gruia, CFR – FCSB, tind spre zero.

Cea mai proastă veste: operație și aut în 2018!?

Informațiile FANATIK.RO nu au cum să-i liniștească pe fanii roș-albaștrilor. Există chiar și varianta sumbră ca Mihai Pintilii să ajungă la operație și să nu mai joace deloc pentru FCSB în 2018! Nu se știe încă sigur, dar temerile sunt evidente atât în cadrul staff-ului, dar și printre apropiații jucătorului.

În cazul în care perioada de absență a lui Pintilii va fi atât de lungă, Dică are variante, mai ales că există o ușoară inflație de mijlocași defensivi la FCSB. Va miza pe Ovidiu Popescu, Nedelcu, Lucian Filip, chiar Teixeira, de ce nu Zlatinski, chiar dacă ultimul nu este pe placul tehnicianului. Bulgarul a fost adus de Becali și a determinat îndepărtarea din lot a lui Qaka, feblețea lui Dică, albanezul vândut la Iași după doar 3 luni.

Mihai Pintilii a fost înlocuit la ultima accidentare cu Tudor Băluță de la Viitorul! Se întâmplă și acum?:))

Ultima accidentare pe care Mihai Pintilii a suferit-o s-a petrecut în vară, înainte de amicalele echipei naționalei cu Chile și cu Finlanda. Atunci mijlocașul a declarat forfait cu câteva zile înainte de prezentarea la lot, iar Cosmin Contra a găsit o soluție de urgență.

A fost chemat de la Viitorul tânărul Tudor Băluță, una dintre promisiunile de viitor ale fotbalului românesc. FANATIK.RO dezvăluia în urmă cu câteva zile că unul dintre transferurile din iarnă ale lui Gigi Becali va fi Tudor Băluță, 19 ani, mutare asupra căreia patronul FCSB și cel al Viitorului, Gică Hagi au discutat și s-ar fi și înțeles deja.

Tudor Băluță (centru) ar putea ajunge la FCSB în pauza de iarnă după ce accidentarea lui Pintilii a dat alarma
Tudor Băluță (centru) ar putea ajunge la FCSB în pauza de iarnă după ce accidentarea lui Pintilii a dat alarma la roș-albaștri

Jucându-ne puțin cu situația actuală, accidentarea lui Pintilii ar putea grăbi sosirea lui Băluță la FCSB. Ar putea fi a doua oară în mai puțin de 6 luni când Pintilii ar fi înlocuit cu Băluță… Și la națională, și la club…