Stiri sportive

SCANDAL! Steaua, acuzată: “Nu ne-au dat banii!”

Transferul lui Mihai Pintilii de la Steaua la Al Hilal a deschis un conflict între oficialii campioanei şi Pandurii, formaţia care deţine 20% din drepturile federative ale fotbalistului. Steaua nu...
06.08.2014 | 10:10
SCANDAL Steaua acuzata Nu neau dat banii
ADVERTISEMENT

Transferul lui Mihai Pintilii de la Steaua la Al Hilal a deschis un conflict între oficialii campioanei şi Pandurii, formaţia care deţine 20% din drepturile federative ale fotbalistului. Steaua nu a plătit către clubul gorjean suma aferentă procentelor pe care le-a deţinut din internaţionalul român.

Artizanele unor mutări de senzaţie în fotbalul românesc şi parteneri obişnuiţi în perioada transferurilor, Steaua şi Pandurii se află în pragul unui scandal monstru! Din cei 2,5 milioane euro încasaţi de către formaţia din Ghencea, 500.000 euro trebuiau redirecţionaţi către Pandurii pînă în luna iulie a acestui an, însă acest lucru nu s-a întîmplat! Conform surselor FANATIK.RO, motivul e unul absolut incredibil!

ADVERTISEMENT

Steliştii invocă Ramadanul! “Nu lucrează băncile!”

Întîmpinaţi cu avertismente verbale din partea gorjenilor, oficialii din Ghencea au motivat neplata sumei datorate prin faptul că Ramadanul, sărbătoare sfîntă pentru musulmani, a dat planurile peste cap în vederea efectuării viramentului bancar. “Ne pare rău că nu putem să ne onorăm promisiunea. Vă vom trimite banii imediat cum îi primim de la Al Hilal, ei tensionează situaţia, însă momentan nu se poate pentru că este Ramadanul”, a fost mesajul transmis de Argăseală conducerii Pandurilor.

Fisura care stîrneşte haosul: Ramadanul s-a terminat!

Explicaţia oficialilor din Ghencea are însă o hibă care nu poate fi explicată! Ramadanul, care a coincis în acest an cu o competiţie sportivă majoră, Cupa Mondială din Brazilia, s-a terminat pe 27 iulie! “Momentan, avertismentele au fost verbale. Nu credem în varianta prezentată de Steaua, dar avem un alt caz concret, cu Eric, iar arabii de la Al Ahli invocă aceeaşi problemă pentru întîrzierea tranşei de bani. Însă, plata s-a tergiversat atît de mult cu arabii încît, dacă nu ne plătesc pînă săptămîna viitoare, îi vom reclama la forurile supreme ale fotbalului mondial”, au dezvăluit, pentru FANATIK.RO, surse din cadrul clubului gorjean.

ADVERTISEMENT

Preşedinte Pandurilor confirmă: “Avem nevoie de bani!”

Contactat de către FANATIK.RO, Mihai Prunariu, preşedintele Consiliului de Administraţie al gorjenilor, a confirmat informaţiile, dezvăluind, printr-un limbaj diplomat, că, pentru moment, Steaua va fi păsuită de trimiterea în instanţele sportive. “Aşa este! Steaua încă nu ne-a achitat procentul stipulat în înţelegerea noastră, dar au invocat faptul că nu au primit nici un ban de la oficialii lui Al Hilal în urma trecerii lui Mihai Pintilii, în Arabia, din cauza Ramadanului. Mai avem răbdare, încă nu îi vom acţiona la Comisii, însă şi noi, ca oricare altă societate, avem nevoie de acei bani”, a declarat Prunariu.

Steliştii, criticaţi! “Nu e adevărat! Băncile lucrează”

Ion Marin, tehnician care a antrenat formaţii precum Dubai Club, El-Ettifaq şi Al-Kuwait, contrazice ipoteza lansată de stelişti. “Aşa ceva nu există! Chiar dacă Ramadanul reprezintă ceva sfînt pentru arabi, băncile nu au cum să îşi închidă activitatea. Se face un program mai scurt, special pentru acea perioadă, dar nu se blochează tranzacţiile”, a comentat Ion Marin situaţia dintre Steaua şi Pandurii.

ADVERTISEMENT

 138 de apariţii pe prima scenă fotbalistică din România a bifat Mihai Pintilii

 “Ne-a bucurat transferul lui Mihai Pintilii la Al Hilal, mai ales că Steaua trebuie să ne vireze suma aferentă celor 20% din drepturi”

Eugen Pârvulescu, preşedinte executiv Pandurii

 P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!