Fotbal international

Pioli, făcut praf că nu îi dă şanse lui Ianis: “Se întâmplă ceva în culise!”

Jurnaliştii italieni l-au pus la zid pe Stefano Pioli pentru că antrenorul Fiorentinei nu i-a dat nicio şansă lui Ianis Hagi în acest sezon la echipa mare. "Viola Nation",  o publicaţie...
01.11.2017 | 20:11
Pioli facut praf ca nu ii da sanse lui Ianis Se intampla ceva in culise

Jurnaliştii italieni l-au pus la zid pe Stefano Pioli pentru că antrenorul Fiorentinei nu i-a dat nicio şansă lui Ianis Hagi în acest sezon la echipa mare. “Viola Nation”,  o publicaţie apropiată clubului Fiorentina scrie că nu există niciun motiv pentru care Ianis Hagi nu merită să prindă măcar câteva minute în echipa mare a Fiorentinei. Deşi a fost lăudat de antrenor, Ianis Hagi nu a jucat niciun minut în actuala stagiune.

 “Nu e niciun motiv pentru care Ianis Hagi nu a avut nicio oportunitate până în acest moment la Fiorentina! Tânărul mijlocaş are o tonă de talent şi i s-a promis un rol decent în cadrul echipei. Toate semnele indicau că Hagi trebuia să fie următorul mijlocaş de bandă de succes la Fiorentina. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

“Ianis nu joacă pentru că nu e la nivelul coechiperilor” 

Singurul motiv pentru care nu i s-a dat o şansă este un om pe nume Stefano Pioli. Hagi are un pedigree de clasă mondială şi are nevoie de minute pe teren! Poate că se întâmplă ceva în culise şi nu ştim noi, dar în momentul acesta nu are niciun sens faptul că nu i se dă şi tânărului Ianis o şansă!”, au scris italienii.

Stefano Pioli a avut un răspuns tranşant în urmă cu câteva zile când a fost întrebat de ce nu îl foloseşte pe Ianis Hagi: “Hagi creşte, dar nu joacă pentru că eu nu-l văd încă la nivelul coechipierilor lui”.  Ianis Hagi a fost transferat de Fiorentina în vara anului 2016 de la Viitorul pentru 2 milioane de euro.