News

SHOOTING. Piţi i-a NĂUCIT pe arabi! Poze INCREDIBILE!

Victor Piţurcă are evoluţii slabe în Arabia Saudită cu Al Ittihad. Antrenorul român a pierdut 4 meciuri şi a obţinut un egal în cele 5 meciuri în care a condus echipa în campionat. Totuşi,...
18.12.2014 | 00:06

Victor Piţurcă are evoluţii slabe în Arabia Saudită cu Al Ittihad. Antrenorul român a pierdut 4 meciuri şi a obţinut un egal în cele 5 meciuri în care a condus echipa în campionat. Totuşi, arabii au dezvăluit că nu se pune problema unei schimbări de antrenor şi au încredere 100% în Piţurcă.

Tehnicianul român a fost invitat la o cină de gală, alături de şeicul Abrahim El Balawi. Victor Piţurcă a primit haine tradiţionale arabe şi a mîncat alături de şeicul din Arabia Saudită. Piţurcă a oferit imaginea serii îmbrăcat în thawb (haina albă pe care o poartă arabii).

piturca

pitiii

Reconfirmat în funcţie

Oficialii lui Al Ittihad au emis un comunicat prin care spun că au încredere în Victor Piţurcă, în ciuda rezultatelor slabe de pînă acum:

Ittihad FC şi antrenorul  Victor Piţurcă au încheiat un contract valabil pînă la 20 iulie 2016, iar schimbarea sau anularea acestei înţelegeri nu a fost niciodată pusă în discuţie. Obiectivul antrenorului este de a construi o echipă puternică, care să cîştige campionatul în sezonul viitor.

Chiar dacă ultimele rezultate nu au fost pozitive, clubul este foarte mulţumit de munca lui Victor Piţurcă şi a stafului său. Într-o scurtă perioadă de timp, el a reuşit să schimbe stilul de joc, să îmbunătăţescă randamentul echipei şi să aducă profesionalismul în rîndul jucătorilor, astfel că sîntem încrezători că rezultatele bune vor începe să apară”, se arată în comunicatul arabilor.

Record dezastruos

Victor Piţurcă a semnat pe data de 16 octombrie un contract pentru următoarele două sezoane cu Al Ittihad. Echipa a fost pe primul loc în Arabia Saudită cînd a fost preluată de Piţi, avînd 7 victorii din 7 partide. Însă din cele 5 meciuri disputate sub conducerea antrenorului român, echipa a pierdut 4 şi a obţinut o remiză, 0-0 cu Al Hilal.

După 12 etape scurse din campionatul din Arabia Saudită, Al Ittihad este pe locul 5 cu 22 de puncte, la 9 puncte de liderul Al Nasr.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!