Life

Planeta Marte intră în zodia Taur pe 7 ianuarie 2021. Primul mare eveniment astrologic al anului și efectele sale

01.01.2021 | 17:11
Planeta Marte intra in zodia Taur pe 7 ianuarie 2021 Primul mare eveniment astrologic al anului si efectele sale
ADVERTISEMENT

Planeta Marte intră în zodia Taur pe 7 ianuarie 2021, iar acesta este primul mare eveniment astrologic ce deschide noul an. În doar 6 zile, vom avea parte de un fenomen care ne va pune în gardă și s-ar putea să ne avantajeze dacă nu ne precipităm în luarea deciziilor.

Planeta Marte este cunoscută în astrologie sub diferite denumiri, cel mai popular nume fiind cel de Zeu al Războiului. Prezența lui Marte in semnul de pământ Taur este una de bun augur pentru toți cei care sunt cinstiți, nu se știu cu musca pe căciulă și le place Berbecmunca.

ADVERTISEMENT

Așadar, din 7 ianuarie, oamenii care vor să crească pe propriile lor forțe și vor să dovedească de ce sunt capabili fără să beneficieze de pile, cunoștințe și relații vor avea toate astrele de partea lor.

Planeta Marte aduce război și pace. Se află în zodia Taur din 7 ianuarie 2021

Berbecii, guvernați de Marte, vor fi pe picior bun începând cu acest an, iar cel mai avantajat sector pentru ei este cel profesional. Au de făcut o serie de alegeri și este indicat ca măcar de data asta să se consulte cu familia ori cu persoana iubită.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt foarte bine aspectați din punct de vedere financiar. Marte le aduce recunoștința de care au nevoie, dar și resursele necesare pentru a izbăvi.

Gemenii nu sunt în cea mai bună formă a lor. Au rămas cumva în letargia din 2020, însă există și vești bune pentru ei. Chiar dacă schimbarea în bine nu o vor simți din 7 ianuarie, lucrurile se vor îndrepta, treptat, din primăvara acestui an.

ADVERTISEMENT

Peștii au parte de cumpene serioase

Racii au nevoie de liniște, iar certărețul Marte le aduce numai situații buclucașe în zona financiară. Trebuie să se gândească foarte bine la investițiile pe care le fac. Încă nu e timpul pierdut.

Leii au parte de o perioadă de restriște din punct de vedere sentimental, iar Marte le scoate în față toate defectele lor, cele din cauza cărora se termină mai toate relațiile.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt sub protecție divină și chiar dacă vor duce bătălii grele de idei cu anumite persoane, nu se vor mai simți rău pentru adevărurile expuse. Capătă o forță de invidiat.

Balanțele trebuie să se concentreze pe familie, iar Scorpionii să renunțe la orgoliu dacă vor cu adevărat să îndrepte o relație personală.

Săgetătorii au parte de momente benefice mai ales la capitolul sănătate și bani în această perioadă, însă chibzuința este arma de care trebuie să țină în continuare cel mai tare.

Capricornii simt că le fuge pământul de sub picioare, dar e doar o senzație greșită. Din 8 ianuarie dimineața, toate astrele vor juca în favoarea lor.

Vărsătorii renunță la anumite vise și devin ceva mai realiști și aplicați, în timp ce Peștii au parte de câteva cumpene și se vor simți destul de neajutorați.

 

ADVERTISEMENT