Life

Planeta Venus intră în Capricorn pe 8 ianuarie. Urmează o perioadă scurtă de protecție divină și iubire

07.01.2021 | 12:20
Planeta Venus intra in Capricorn pe 8 ianuarie Urmeaza o perioada scurta de protectie divina si iubire
ADVERTISEMENT

Planeta Venus intră în zodia Capricorn pe 8 ianuarie și aduce o liniște pentru sufletele tuturor. Venus atenuează din efectele dure ale lui Saturn în Capricorn, planetă care anul trecut ne-a bulversat pe toți, și deschide portița pentru noi relații, mai ales în cazul celor care au suferit mult din dragoste.

Berbecii sunt avantajați pe planul comunicării după data de 8 ianuarie, deci trebuie să fie foarte convinși de ceea ce spun pentru a reuși să obțină ce își doresc. Abilitatea de a comunica trebuie însoțită de fiecare dată, mai ales în cazul lor, de foarte multă documentare înainte.

ADVERTISEMENT

Taurii muncesc și iar muncesc, parcă ar fi condamnați să trăiască doar așa. Ei bine, nu! Pe 8 ianuarie, odată cu traznitul lui Venus din Capricorn, acești nativi își vor relua viața înapoi, tabieturile, micile obiceiuri care îi scoteau din priza muncii.

Venus în Capricorn pe 8 ianuarie 2021: Racii se liniștesc

Și Gemenii simt să se decupleze de la atâta muncă, iar unii ar putea chiar să își refigureze traiectoria profesională urmând niște cursuri online, dorind să se specializeze în cu totul alte domenii.

ADVERTISEMENT

Racii au o perioadă liniștită și chiar o merită din plin, căci astrele au cam jucat împotriva lor în ultima vreme.

Leii sunt dornici de aventură și au atâtea idei că nu au nici măcar timpul necesar să le enumere, în timp ce Fecioarele se bucură de solitudine, doar că dorința de a fi singure și a face tot ce le taie capul s-ar putea să fie întreruptă de apariția unei noi iubiri.

ADVERTISEMENT

Balanțele au nevoie ca familia să le înțeleagă gesturile, cuvintele și deciziile pe care le iau, iar Venus le aduce inspirația ca să se poată exprima cum trebuie.

Peștii iau decizii radicale

Scorpionii nu sunt nici în perioada următoare în cea mai bună formă a lor, dar se mai risipesc anumite griji legate de bani.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii au parte de o vizită mult așteptată și se simt foarte bine în preajma anumitor persoane. Au tot ce își doresc.

Capricornii s-ar putea îndrăgosti la locul de muncă sau, oricum, de cineva cu care intră în contact foarte des.

Vărsătorii sunt inspirați să creeze, iar perioada care urmează va fi una extraordinară mai ales pentru tinerii artiști.

Peștii iau decizii radicale pentru viitorul lor și nimic nu îi mai poate opri din drum, nici măcar familia.

 

ADVERTISEMENT