Life

Planeta Venus intră în Gemeni pe 25 iunie, zi din care apar momente favorabile pentru patru zodii

23.06.2020 | 07:46
Planeta Venus intra in Gemeni pe 25 iunie zi din care apar momente favorabile pentru patru zodii
ADVERTISEMENT

Planeta Venus va intra în zodia Gemeni pe 25 iunie, reluându-și, de fapt, mersul direct. Vor apărea momente extrem de benefice mai ales pentru zodiile de pământ, dar se va bucura de schimbări și o zodie de apă.

Venus în Gemeni din 25 iunie 2020: efectele asupra zodiilor

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt cele mai relaxate începând cu această dată. Vor avea parte de multe surprize plăcute mai ales din punct de vedere sentimental.

ADVERTISEMENT

Venus va umple golurile sufletești și va aduce în viețile unora (mai ales a Taurilor și Capricornilor), acea persoană pe care o căutau dintotdeauna, așa-zisul suflet pereche.

Peștii ar putea avea probleme cu legea, iar Săgetătorii și Berbecii intră pe linia de plutire

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) au parte de influențe amestecate. Gemenii primesc mai mult curaj să rupă anumite bariere, să scape de anumite angoase, însă se împotmolesc la jumătate de drum. Chiar și așa, inima lor este deschisă pentru o nouă iubire.

ADVERTISEMENT

Balanțele se învinovățesc pentru tot felul de lucruri, însă odată cu pătrunderea lui Venus în sectorul astrologic al Gemenilor, acele remușcări dispar una câte una.

Vărsătorii au multă treabă și, ca și cum nu ar fi de ajuns, mai trebuie să rezolve și problemele celor care vin la ei și se plâng asemenea mamei răniților.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă sunt puse la încercare grea, cu excepția uneia: Scorpionul. Dintre Pești, Raci și Scorpioni, intrarea lui Venus în Gemeni îi avantajează doar pe Scorpioni, dacă e să vorbim despre latura sentimentală, dragoste, relații.

Peștii și Racii au în continuare multe de justificat, unii în fața prietenilor, alții poate chiar în fața instanței. Lucrurile se vor complica mai ales pentru Pești începând cu după amiaza zilei de 25 iunie, când află că un anumit lucru făcut greșit sau chiar o lege încălcată neimaginându-și că ar putea afla cineva va ieși la iveală.

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc ( Leu, Săgetător și Berbec) au parte de o perioadă benefică din punct de vedere karmic. Tot binele pe care l-au făcut aceștia pentru ceilalți se va întoarce înzecit asupra lor.

Este o perioadă de recompensă din partea astrelor, în special pentru Berbeci și Săgetători, care au avut de tras destul de mult în primele luni ale anului.

ADVERTISEMENT