Life

Planeta Venus intră în zodia Fecioară. Vești bune pentru mai multe zodii

02.10.2020 | 10:57
Planeta Venus intra in zodia Fecioara Vesti bune pentru mai multe zodii
ADVERTISEMENT

Planeta Venus intră în zodia Fecioară începând de astăzi, 2 octombrie. Planeta iubirii, cum mai este cunoscută în astrologie, vine să vindece rănile mai multor zodii și le aduce speranță și încredere înainte de orice.

Planeta Venus în zodia Fecioară, de azi

Atunci când se află într-o zodie de pământ, Venus potențează capacitatea nativilor de a reuși să se impună în fața celorlalți și îi  face foarte buni curtenitori.

ADVERTISEMENT

Fecioarele pot întâlni de azi până la sârșitul lumii o persoană alături de care să înceapă o nouă aventură în viața lor, lucru care le-a lipsit în ultimul an.

Taurii, guvernați de Venus, de altfel, au parte și ei de momente romantice, deci la capitolul amoros nu se pot plânge. Vor întâmpina niște probleme la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Berbecii, probleme la serviciu; Racii cad la pace cu trecutul

Capricornilor le merge foarte bine, iar Venus le aduce (nu știm unde mai încape) și mai  mult bine!

Dacă ne mutăm atenția către zodiile de apă, lucrurile se schimbă puțin. Cu excepția Racilor, celelalte două nu sunt foarte încântate de apariția lui Venus în sectorul astrologic al Fecioarei.

ADVERTISEMENT

Racii scapă de anumite griji și se împacă destul de neașteptat cu trecutul, reușind să treacă peste anumite neînțelegeri ori peste vina pe care și-au asumat-o până în ultima secundă într-o relație, chiar dacă nu a fost a lor.

Scorpionii și Peștii merg pe cioburi de sticlă câteva zile, așa că le este recomandat să fie cu ochii în patru. Zeița iubirii, Venus, poate fi și rea cu cei care au uitat să îi mai iubească pe cei din jur.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer și cele de foc sunt ceva mai liniștite în perioada asta. În afară de Balanțe, care se întrec în certuri cu alte persoane din familie, devenin niște oi negre mai ales în zilele astea, Vărsătorii și Gemenii au chiar o perioadă excelentă la toate capitolele.

Săgetătorii, Berbecii și Leii sunt și ei avantajați de flacăra schimbării adusă de Venus din această zi, mai ales din punct de vedere financiar.

Cu excepția Berbecilor, care se pot confrunta cu probleme la serviciu, Săgetătorii și Leii vor avansa în funcție.

 

ADVERTISEMENT