Sport

Planuri mărețe pentru noul director general al Loteriei Române: „Vreau să concurăm cu casele de pariuri”

15.04.2019 | 21:10
Planuri marete pentru noul director general al Loteriei Romane Vreau sa concuram cu casele de pariuri

Alexandru Croitoru, noul director general al Loteriei Române, a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK. Croitoru a abordat și subiectul pariurilor sportive, pe care vrea să le introducă la nivelul Loteriei Române.

Planuri mărețe pentru noul director general al Loteriei Române

Croitoru intenționează ca Loteria Română se se lupte de la egal la egal cu actualele case de pariuri prezente în țara noastră, atât la nivel terestru, cât și offline. O inițiativă în acest sens s-a făcut în urmă cu un deceniu, prin Pariloto, însă rezultatele nu au fost cele scontate. Noul director general consideră că are viziunea necesară pentru a îndrepta acest lucru.

„Nu mai există acum pariuri la Loteria Română. Pariloto, cum i se spunea, a fost scos din 2014. Este o chestiune care ar trebui reintrodusă. Zona de dezvoltare este imensă în această direcţie. Vreau să am din nou Pariloto şi atunci aş intra într-o concurenţă directă cu casele de pariuri. Îmi doresc să reintroduc pariurile sportive, dar va dura ceva până se va putea întâmpla asta. Va fi posibil doar dacă voi avea un mandat pe 4 ani. Îţi trebuie o strategie bună, să vezi ce oferă cei din piaţă şi să pot veni aproape de român, să te atrag să joci la mine. Trebuie să avem toate produsele: avem lozuri, avem loto, dar ne lipsesc pariurile sportive. E adevărat că în acest moment oamenii mai pot să joace la Pronosport, celebrul joc de pe timpuri” – a spus Alexandru Croitoru pentru FANATIK.

Pariurile sportive sunt in crestere in Romania
Pariurile sportive sunt in crestere in Romania

În momentul de față, pe piața jocurilor de noroc din România există 20 de operatori licențiați de către ONJN. Multe dintre aceste case de pariuri operează în mediul online, dar sunt destule care au și agenții terestre, precum Superbet, Fortuna, Casa Pariurilor, Winner, MaxBet sau Admiral.