Sport

Pleacă Deian Sorescu de la Dinamo?! Oferta scrisă venită pentru transferul mijlocaşului

Iuliu Mureșan, directorul executiv al celor de la Dinamo, a confirmat că a primit o ofertă scrisă pentru Deian Sorescu.
23.08.2021 | 08:56
Pleaca Deian Sorescu de la Dinamo Oferta scrisa venita pentru transferul mijlocasului
ADVERTISEMENT

Deian Sorescu este golgeterul Ligii 1 cu 5 goluri în șase etape. Dacă Dinamo va reuși să-l vândă pe o sumă importantă, „câinii” vor reuși să își mai achite din datorii și vor avea liber la transferuri.

Clubul din Ștefan cel Mare are nevoie de întăriri. Echipa se află pe locul 11 cu doar 6 puncte, după înfrângerea suferită cu Farul Constanța, scor 0-3. Formația lui Dario Bonetti se află în insolvență, iar vânzarea lui Deian Sorescu este primordială.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan confirmă oferta primită pentru Sorescu

De când a ajuns la Dinamo, Iuliu Mureșan a primit o singură ofertă pentru Deian Sorescu. Formația din Turcia, Gaziantep, este singura echipă care și-a arătat interesul pentru mijlocașul dinamovist. Pentru Gaziantep mai evoluează Alin Toșca și Alexandru Maxim.

„Am avut o singură ofertă concretă, apoi ne-au trimis în scris. Cei de la Gaziantep au fost singurii care s-au interesat. Îi dăm credit în continuare lui Deian. Este un jucător foarte important și se așteaptă mult de la el. Știm cu toții că are forță, experiență , deși este un fotbalist tânăr!”, a declarat Iuliu Mureșan pentru realitateasportivă.ro

ADVERTISEMENT

Mureșan: „Sorescu nu va pleca sub 1 milion de euro”

Iuliu Mureşan a refuzat deja o ofertă de 600.000 de euro pentru jucător și nu este pregătit să îl cedeze sub 1 milion de euro. 

„Sorescu are ceva oferte și dacă va fi momentul protrivit pentru noi și pentru el ne vom despărți. Îmi e greu să mă despart de un jucător ca Sorescu, ne-a oferit victoriile în două meciuri. Dacă e liniștit, joacă foarte bine. Sub 1 milion de euro nu va pleca”, a mai declarat directorul executiv al „câinilor”.

ADVERTISEMENT

Cota lui Deian Sorescu, conform transfermarkt.com, este de 1.4 milioane de euro. În cele 118 meciuri pentru Dinamo, jucătorul a marcat 26 de goluri și a oferit 25 de pase decisive.

Pe plan personal, mijlocașul în vârstă de 23 de ani are un început excelent de sezon. Sorescu a marcat de 5 ori în primele 4 etape și este golgheterul campionatului.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu, neiertător după Farul – Dinamo 3-0. Critici pentru vedeta alb-roșilor

Dezamăgit de situația pe care o traversează Dinamo, cu interminabilele probleme financiare și debutul dezastruos de sezon, Dănuț Lupu nu iartă pe nimeni

„Sorescu e un jucător foarte bun, însă nu e un jucător care să ducă echipa în spinare timp de 20 de etape. Toate echipele s-au prins că Dinamo stă într-un singur jucător și îl blochează.

El are nevoie de spații, pentru că nu este un jucător tehnic, care să poată dribla pe spații scurte. Poate nici 600 de mii nu o sa ia pe Sorescu, chiar dacă el este un jucător valoros.

Când știi că ești cel mai bun de la o echipă și când vezi că echipe nu vrea să te lase să pleci, normal că devii furios și că nu-și mai iese jocul. Nici el nu-și mai dă interesul. Dacă se accidentează, ce face?”, a declarat acesta la PRO X 

ADVERTISEMENT