Fotbal intern

Poli Iași nu se opune transferului lui Andrei Cristea la FCSB! ”Aşteptăm o ofertă concretă”

28.12.2018 | 10:21
Poli Iasi nu se opune transferului lui Andrei Cristea la FCSB Asteptam o oferta concreta

Oficialii clubului Poli Iași nu se opun transferului lui Andrei Cristea la FCSB, atacantul fiind unul dintre jucătorii doriți cu insistență de finanțatorul Gigi Becali. Preşedintele executiv al moldovenilor, Adrian Ambrosie, a declarat că a avut o discuție cu Valeriu Argeseală și așteaptă oferta concretă a vicecampioanei Ligii 1 Betano.”Am vorbit cu domnul preşedinte Valeriu Argăseală şi i-am explicat că nu mă opun transferului lui Andrei la FCSB. Nici eu şi nici alţi oficiali ai clubului. Singura problemă este aceea că decizia trebuie luată de către conducerea clubului, mai exact de mine sau preşedintele Comitetului Director Leonid Antohi”, a spus președintele moldovenilor, conform prosport.ro.

UPDATE Inițial Gigi Becali a fost de acord ca prin transferul lui Cristea să șteargă datoria de aproximativ 200.000 de euro pe care Poli o avea către FCSB. Latifundiarul din Pipera s-a răzgândit însă şi a oferit prin telefon doar 50.000 de euro. “Inca nu am primit nimic concret pe adresa clubului. Daca a fost ceva telefonic, nu am cunostina. Astept o oferta scrisa, sa putem discuta pe ceva concret. Daca va veni, voi discuta cu ceilalti membri ai Comitetului Director si vom lua o decizie”, a spus Ion Melinte, cel care are ultimul cuvant de spus la club.

Poli Iași nu se opune transferului lui Andrei Cristea la FCSB: ”Și-ar încununa o carieră frumoasă”

”În lipsa mea, semnătura finală aparţine domnului Melinte, din Comitetul Director. Aşteptăm o ofertă concretă pe adresa clubului din partea FCSB, o vom analiza şi dacă va fi o ofertă bună pentru ambele părţi, ne vom da acceptul pentru transferul lui Andrei Cristea”, a mai afirmat Adrian Ambrosie.

Mihai Bălașa și Andrei Cristea în duel pentru balon în meciul Poli Iași - FCSB
Mihai Bălașa și Andrei Cristea în duel pentru balon în meciul Poli Iași – FCSB

Nici antrenorul formației Poli Iași, Flavius Stoican, nu s-a opune unui transfer la FCSB a lui Andrei Cristea: ”Plecarea lui Andrei Cristea ar fi o pierdere imensă pentru echipă, mai cu seamă că suntem într-un moment în care echipa are şanse la play-off. Dar, în acelaşi timp m-aş bucura pentru el ca om, pentru că şi-ar încununa o carieră frumoasă cu un transfer la o echipă foarte titrată”.

”Sper ca ofertele să nu fie doar vorben-n vânt”

”Îl cunosc pe Andrei Cristea, ştiu că este un caracter deosebit şi un profesionist desăvârşit şi sunt convins că nu va fi afectat, indiferent de situaţie, dacă se va realiza sau nu acest transfer. Mă bucur că jucătorii mei sunt doriţi de alte echipe, dar eu sper ca tot ce se declară prin presă să fie adevărat. Sper ca aceste oferte să fie reale şi nu doar vorbe-n vânt. Nu vreau ca jucătorii mei să fie bulversaţi, indiferent că vorbim de jucători tineri sau de cei cu experienţă”, a încheiat tehnicianul ieșenilor.

Imediat după meciul FCSB – CFR Cluj 0-2, Gigi Becali a anunțat că va face schimbări majore în lot, unul dintre jucătorii vizați pentru transfer fiind Andrei Cristea, care a mai jucat pentru ”roș-albaștri” în perioada 2004-2006. Atacantul în vârstă de 34 de ani s-a arătat onorat de interesul vicecampioanei României.