News

Reprezentanța Comisiei Europene, postare haioasă cu privire la extrădarea lui Radu Mazăre din Madagascar. Foto viral!

20.05.2019 | 12:01
Reprezentanta Comisiei Europene postare haioasa cu privire la extradarea lui Radu Mazare din Madagascar Foto viral

Radu Mazăre va ajunge pe parcursul zilei de luni, 20 mai, în România, după ce a fost extrădat de către autoritățile din Madagascar. Fostul primar al Constanței are de executat o pedeapsă de 9 ani, în urma condamnării primite în dosarul plajelor retrocedate din Mamaia, acolo unde au fost condamnați și foștii acționari ai clubului Dinamo, Dragoș Săvulescu și Cristi Borcea. Cu această ocazie, Reprezentanța Comisiei Europene în România a făcut o postare inspirată pe rețelele de socializare pe această temă.

Reprezentanța Comisiei Europene în România, glume pe seama extrădării lui Radu Mazăre

Astfel, oficialii UE acreditați la București au postat pe contul oficial de facebook al Reprezentanței o poantă subtilă pe seama lui Radu Mazăre. Astfel, Reprezentanța Comisiei Europene în România a prezentat statistica privind importul de mazăre pe care statele UE îl fac din Madagascar:

„În 2018, Uniunea Europeană a importat 179.000 de kilograme de mazăre din Republica Madagascar, cu o valoare totală de peste 800.000 de euro”, e scris în postarea Reprezentanței, cu un link care duce către comerțul pe care UE îl face cu statele terțe.

?? În 2018, Uniunea Europeană a importat 179.000 de kilograme de mazăre din ?? Republica Madagascar, cu o valoare totală de peste 800.000 de euro. ?? http://bit.ly/import-mazare

Gepostet von Reprezentanța Comisiei Europene în România am Montag, 20. Mai 2019

Radu Mazăre trebuie să ajungă în țară în această seară

Aventura lui Radu Mazăre în Madagascar s-a sfârșit, după mai bine de un an și jumătate. Fostul primar al Constanței fugise în țara africană la sfârșitul anului 2017, unde a încercat să obțină azil politic. Schimbarea de la vârful statului Madagascar i-a fost fatală lui Mazăre. „Prin urmare, noi nu mai așteptăm să-l vedem pe el cum rămâne în Madagascar pentru că atunci îi va contamina de asemenea și pe actorii corupți de aici, tocmai acum când noi suntem într-o luptă asiduă împotriva acestui flagel”, susținea Ministrul Justiției de la Antananarivo.

Mazăre urmează să ajungă în România în jurul orei 21:00, după ce va face o escală de câteva ore pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris. Pe facebook s-a creat un eveniment cu ocazia întoarcerii în țară a lui Mazăre, numit „Bun venit acasă, fiu rătăcitor”.