News

Poveste de dragoste cu năbădăi în Sibiu! Și-a amenințat amanta că o spune soțului și a terminat după gratii

16.04.2021 | 08:41
Poveste de dragoste cu nabadai in Sibiu Sia amenintat amanta ca o spune sotului si a terminat dupa gratii
Poliția a intrat pe firul poveștii și l-a reținut pe bărbat. Sursa foto - EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT

Poveste de dragoste cu năbădăi în județul Sibiu! Un bărbat nu a ezitat și și-a șantajat amanta de dragul banilor. Concret, acesta încerca să recupereze os umă importantă de la femeie.  

Fără să stea prea mult timp pe gânduri, individul i-a transmis acesteia că îi spune soțului despre relația lor dacă nu i se înapoiază o sumă de bani împrumutată chiar de la cei doi soți.

ADVERTISEMENT

Totul s-ar fi petrecut în Agnita, acolo unde polițiștii au aflat în cele din urmă despre cele întâmplate. Oamenii legii au încercat să pună cap la cap întreaga poveste.

Poveste de dragoste cu năbădăi în județul Sibiu!

„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au reținut un localnic în vârstă de 49 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj.

ADVERTISEMENT

În fapt, bărbatul este bănuit că, în perioada martie – aprilie a.c., ar fi amenințat o femeie din aceeași localitate.

Acesta i-a transmis că îi va dezvălui soțului faptul că au întreținut relații sexuale dacă femeia nu-i va returna o sumă de bani pe care, împreună cu soțul, o împrumutaseră de la presupusul autor”, au anunțat anchetatorii.

ADVERTISEMENT

Față de bărbat s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat instanței în vederea aplicării unei măsuri preventive.

De asemenea, în timpul unei percheziții domiciliare, anchetatorii au confiscat mai multe unități de stocare a imaginilor.

ADVERTISEMENT

Acțiunile polițiștilor derulate în această cauză penală au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Cercetările continuă la nivelul Poliției orașului Agnita, sub coordonarea Parchetului  de pe lângă Judecătoria Agnita.

ADVERTISEMENT
Tags: