News

Predicțiile NASA pentru anul 2024. Vom călători cu mașini zburătoare și asta nu e tot. VIDEO

04.06.2019 | 10:06
Predictiile NASA pentru anul 2024 Vom calatori cu masini zburatoare si asta nu e tot VIDEO
Predicții NASA pentru anul 2024. Sursa foto: Youtube Blackfree TV

Oamenii de știință de la NASA au câteva predicții care acum par ficțiune, pentru anul 2024. Aceștia spun că multe dintre lucrurile care păreau pură fantezie în urmă cu câțiva ani vor deveni realitate, și că la unele dintre ele se lucrează din plin. Dacă ai văzut până acum prin filme mașini zburătoare, află că acestea vor fi o banalitate începând cu anul 2024.

Predicțiile NASA: În 2024 vom zbura cu mașinile

Experții NASA spun că viitorul este deja aici și vorbesc despre evoluția tehnologică surprinzătoare care va permite excursiile în spațiu sau chiar posibilitatea de a trăi pe Lună. Jurnalistul PRO TV Cosmin Stan a vorbit cu directorul Departamentului pentru Cercetare Aeronautică de la NASA și a aflat ce ne rezervă viitorul imediat apropiat.

În doar 5 ani de zile, rachetele vor funcționa altfel, iar printre resursele alternative pentru economisirea combustibililor se numără gheața. Jaiwon Shin a declarat că din cantitatea mare de gheață existență se va separa hidrogenul de oxigen, la topirea acesteia pentru a obține combustibili pentru rachetele NASA ce călătoresc prin Cosmos.

Totul va fi super-tehnologizat

Shin a spus că NASA dezvoltă rachete capabile să îi ducă pe oameni dincolo de Lună, iar testările funcționează foarte bine până la această oră. În privința transportului pe planeta noastră, Shin asigură că lucrurile se vor schimba radical. Pentru că suntem tot mai mulți oameni pe pământ, nu vom mai avea unde să construim autostrăzi și șosele, așa că vom circula cu mașinile zburătoare.

”De exemplu, tu şi cu mine vrem să mergem să vedem un meci de fotbal sau un spectacol, așa că vom folosi o aplicație pentru a chema o mașină care să ne ducă până la cel mai apropiat bodyport, așa cum îl numim și de acolo un vehicul zburător ne va duce până la alt bodyport, aproape de destinația noastră. Dacă privim din perspectiva tehnologiei, aș spune că în următorii 10 ani această capabilitate va fi deja disponibilă”, a declarat Jaiwon Shin pentru Știrile PRO TV.

Tags: