Sport

Premier League etapa a 31-a. Arsenal, Arsenal, înfrângere la scor de neprezentare pe terenul lui Crystal Palace. Cum arată clasamentul

FANATIK vă oferă detalii despre partidele din etapa a 31-a din Premier League, care se joacă în acest weekend, în intervalul sâmbătă, 2 aprilie - luni, 4 aprilie.
04.04.2022 | 21:00
Premier League etapa a 31a Arsenal Arsenal infrangere la scor de neprezentare pe terenul lui Crystal Palace Cum arata clasamentul
ADVERTISEMENT
04-04-2022
18:48

Crystal Palace - Arsenal 3-0 (Mateta 16, J. Ayew 24, Zaha 74)

Final de meci – Crystal Palace câștigă fără drept de apel meciul cu Arsenal, iar Tottenham păstrează poziția a patra.

 

Min. 74: Min. 24: GOOOL CRYSTAL PALACE! Martin Odegaard (Arsenal) îl faultează pe Paul Tierney în suprafața de pedeapsă. Penalty. Zaha execută perfect și gazdele conduc cu 3-0!

Min. 24: GOOOL CRYSTAL PALACE! Jordan Ayew marchează cu un șut din afara careului.

Min. 16: GOOOL CRYSTAL PALACE! Mateta deschide scorul cu o lovitură de cap din interiorul careului.

Min. 1: A început partida.

Echipele de start la meciul Crystal Palace – Arsenal:

04-04-2022
14:33

Manchester United taie în carne vie. Patru jucători vor fi puși pe liber la vară

Parcursul dezamăgitor din actualul sezon i-a determinat pe oficialii lui Manchester United să recurgă la măsuri radicale. Nu mai puțin de patru jucători importanți vor părăsi echipa în vară.

Potrivit dailystar.co.uk, este vorba despre Paul Pogba, Edinson Cavani, Juan Mata și Jesse Lingar, toți aflați la final de contract. Mutarea va avea și un puternic impact financiar, având în vedere că aceștia câștigă împreună 750.000 de lire sterline pe săptămână, cea mai mare parte fiind virată în contul fundașului francez.

04-04-2022
12:34

Jack Grealish, primul fotbalist din istorie care semnează cu Gucci

Jack Grealish (26 de ani) a dat lovitura! Starul lui Manchester City a semnat contract de sponsorizare cu celebra casă de modă italiană Gucci.

Conform The Athletic, Grealish era de mult un împătimit al produselor Gucci, fiind văzut în dese rânduri purtând vestimentația italienilor. Acum, playmakerul englez a devenit primul fotbalist din istorie care va fi ambasadorul celebrei companii de lux din Italia, iar pentru acest lucru va încasa o sumă de bani record.

Jurnaliștii britanici susțin că Grealish va avea un contract de „șapte cifre” cu casa de modă Gucci. Astfel, mijlocașul se alătură mai multor interpreți și artiști care reprezintă designerul italian.

04-04-2022
09:07

Kalvin Phillips, dorit de Aston Villa. Suma record pe care e gata s-o plătească echipa lui Steven Gerrard

Chiar dacă ne mai despart câteva luni bune până la deschiderea perioadei de mercato din vară, Aston Villa caută deja întăriri pentru sezonul viitor. Principala țintă este nimeni altul decât Kalvin Phillips.

Pentru a-i convinge pe cei de la Leeds United să-și cedeze cel mai important jucător, echipa antrenată de Steven Gerrard e gata să pună la bătaie o sumă record. The Telegraph anunță că mijlocașul ar putea ajunge pe „Villa Park” în schimbul a 60 de milioane de lire sterline, caz în care ar deveni cel mai scump transfer din istoria clubului.

04-04-2022
06:18

Jurgen Klopp susține că Mo Salah își va prelungi contractul cu Liverpool. Condițiile puse de egiptean

Egipteanul Mohamed Salah își încheie în vara lui 2023 contractul cu Liverpool și se zvonește deja că el nu își va prelungi înțelegerea, urmând să dea curs uneia dintre numeroasele oferte pe care le are de la echipe de top ale Europei. În aceste condiții, conducerea clubului va fi nevoită să-l vândă la finalul acestui sezon pentru au-l pierde gratis.

Totuși, fanii „cormoranilor” au primit asigurări din partea tehnicianului Jurgen Klopp că Salah nu va părăsi „Anfield Road”. „Cel mai important pentru noi ea că Mo Salah este dornic să fie și mai bun și să se îmbunătățească în continuare. El crede în ceea ce încercăm să facem aici la Liverpool și este extrem de dornic să facă parte din proiect. 

Este foarte încântat să cânte alături de suporterii noștri minunați. E un jucător ambițios care vrea să câștige la cel mai înalt nivel. Știe că poate îndeplini acele ambiții cu Liverpool”, a declarat Jurgen Klopp potrivit publicației britanice Mirror.

Conform aceleeași surse, condiția pusă de Salah pentru a rămâne la Liverpool este să i se ofere un nou contract, cu o durată de patru ani și un salariu săptămânal de 400.000 de lire sterline.

03-04-2022
14:59

Tottenham - Newcastle 5-1 (Davies 43, Doherty 48, Son 54, Emerson 63, Bergwijn 83 / Schar 39)

Final de meci – Tottenham câștigă fără drept de apel meciul cu Newcastle și urcă pe locul 4 în clasament.

ple

Min. 83: GOOOL Tottenham!! 5-1! Intrat pe final, Bergwijn înscrie și el pentru Spurs.

Min. 63: GOOOL Tottenham!!! 4-1! Emerson Royal mărește avantajul gazdelor.

Min. 54: GOOOL Tottenham!!! 3-1! Son își trece și el numele pe lista marcatorilor.

Min. 48: GOOOL Tottenham!!! 2-1! Son o aduce pe Spurs în avantaj, după o pasă primită de la Kane.

Min. 43 – GOOOL Tottenham!!! Davies restabilește egalitatea cu o lovitură de cap din 6 metri, după o centrare a lui Son.

Min. 39 – GOOOL Newcastle!!! Schar deschide scorul dintr-o lovitură liberă de la 18 metri executată pe colțul apărat de Lloris.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Tottenham – Newcastle:

tot

03-04-2022
12:59

West Ham - Everton 2-1 (Cresswell 32, Bowen 59 / Holgate 54)

Final de meci – West Ham se impune cu 2-1 în meciul cu Everton și urcă pe locul 5 în clasament, la trei puncte de Arsenal, care ocupă ultima poziție de Champions League.

ple

Min. 59 – GOOOL West Ham!!! Pickford o salvează pe Everton la șutul lui Antonio, dar Bowen pe fază înscrie în poarta goală.

Min. 54 – GOOOL Everton!!! Fabianski respinge greșit un balon centrat din corner, iar Richarlinson îi așază mingea lui Holgate care înscrie cu un șut de la 14 metri.

Min. 32 – GOOOL West Ham!!! Aaron Cresswell a executat impecabil o lovitură liberă de la 18 metri lateral dreapta și a pus mingea în vinclul porții lui Pickford.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start:

wha

02-04-2022
15:19

Manchester United - Leicester 1-1 (Fred 66 / Iheanacho 63)

Final de meci – Manchester United scoate doar o remiză în meciul cu Leicester City și își diminuează șansele de a mai prinde locul 4 care duce în sezonul viitor al Champions League.

ple

Min. 80 – Golul marcat de Maddison a fost anulat cu ajutorul VAR pentru un fault în atac comis de Iheanacho asupra lui Varane.

Min. 66 – GOOOL Manchester United!!! Schmeichel respinge în față șutul lui Bruno Fernandes și Fred, pe fază, restabilește egalitatea.

Min. 63 – GOOOL Leicester!!! Maddison centrează perfect din partea stângă și Iheanacho înscrie cu capul din plonjon.

Min. 1 – A început meciul.

Atacantul echipei Manchester United, Cristiano Ronaldo, este răcit și nu joacă în partida cu Leicester City. Fotbalistul a revenit cu probleme medicale de la naționala Portugaliei și nu a fost inclus de managerul Ralf Rangnick în lotul pentru întâlnirea de pe Old Trafford.

mun

02-04-2022
13:35

Chelsea, înfrângere grea cu Brentford

Brighton – Norwich 0-0

bri

Burnley – Manchester City 0-2 (De Bruyne 6, Gundogan 25)

bur

Chelsea – Brentford 1-4 (Rudiger 48 / Janelt 50, 60, Eriksen 54, Wissa 87)

che

Leeds United – Southampton 1-1 (Harrison 30 / Ward-Prowse 49)

lee

LIVE Wolverhampton – Aston Villa 2-1 (Jonny 7, Young 36 aut. / Watkins 86 pen.)

wol

ple

02-04-2022
11:01

Liverpool, victorie la pas cu Watford

Liverpool – Watford 2-0 (Jota 22, Fabinho 89 pen.)

Liverpool urcă provizoriu pe primul loc în clasament după succesul cu Watford.

ple

În acest weekend se joacă partidele din cadrul etapei a 31-a din Premier League, runda debutând sâmbătă, 2 aprilie, după scenariul obişnuit, cu jocul de la ora 14:30 şi urmând a se încheia luni seară, de la ora 22:00 cu unul dintre cele două derbyuri londoneze programate în această etapă.

Programul meciurilor din etapa a 31-a din Premier League

Sâmbătă, 2 aprilie, ora 17:00

ora 14:30 Liverpool – Watford

Brighton – Norwich

Burnley – Manchester City

Chelsea – Brentford

Leeds United – Southampton

Wolverhampton – Aston Villa

ora 19:30 Manchester United – Leicester

Duminică, 3 aprilie

ora 16:00 West Ham – Everton

ora 18:30 Tottenham – Newcastle

Luni, 4 aprilie, ora 22:00

Crystal Palace – Arsenal

În această etapă, ultima înaintea marelui şoc la titlu Manchester City – Liverpool, cele două mari rivale la titlu par a avea un program uşor, urmând a întâlni echipe aflate pe locurile retrogradabile. City joacă la Burnley, echipa de pe locul 19, acolo unde vecinii de la United nu au putut scoate mai mult de un 1-1, iar Liverpool acasă cu echipa de pe locul 18, Watford. Ironia soriţii a făcut ca şi una dintre semifinalele Cupei Angliei să fie tot Man. City – Liverpool.

ADVERTISEMENT

Liverpool este formaţia care deschide runda pe Anfield, fiind mare favorită, deşi Watford a început să se mai redreseze şi să spere că ar putea evita retrogradarea, având ca rival pe Everton. Însă contra “cormoranilor” pare a fi misiune imposibilă, dată fiind forma senzaţională a echipei lui Jurgen Klopp.

Jurgen Klopp trebuie să vadă condiţia fizică a lui Mane, Salah şi Jota, după meciurile de calificare la CM din Qatar

Singura problemă pentru tehnicianul german este condiţia în care se vor afla cei trei oameni de gol, senegalezul Sadio Mane, egipteanul Mohamed Salah şi portughezul Diogo Jota, toţi fiind implicaţi la maxim la mijlocul săptămânii în finale de calificare la CM din Qatar, primii doi în a doua confruntare directă după cea din finala Cupei Africii.

ADVERTISEMENT

Diogo Jota ar fi cel care ar preocupa într-un fel, dincolo de oboseală, staff-ul medical al lui Liverpool, el acuzând o lovitură recepţionată la genunchi în meciul decisiv care a dus Portugalia la Mondial, cu Macedonia de Nord, dar medicii sunt optimişti că va fi apt de joc.

Manchester City a pierdut puncte importante cu echipele mici

La acest capitol, antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, stă mult mai bine, jucătorii săi neavând meciuri decisive de calificare la turneul final al CM 2022. Totuşi, tehnicianul catalan este puţin îngrijorat de faptul că echipa sa a ajuns în situaţia de a mai avea doar un punct avans faţă de Liverpool ca urmare a faptului că a pierdut puncte preţioase numai cu echipele mici, considerate pradă uşoară.

ADVERTISEMENT

Aşa este Southampton, care a smuls patru puncte prin două egaluri, iar în cazul lui Crystal Palace vorbim despre o înfrângere chiar pe Etihad Park. De aceea, Guardiola a ţinut un discurs special jucătorilor înainte de deplasarea de la Burnley, pentru a evita un nou pas fals cu echipele din partea de jos.

Chelsea şi Arsenal sunt favorite

În această etapă au loc şi două derbyuri londoneze. Chelsea primeşte vizita lui Brentford într-un meci pe care normal trebuie să îl câştige, dar să nu uităm că urmează tot pe Stamford Bridge manşa tur a sfertului de finală din Champions League cu Real Madrid şi Thomas Tuchel ar mai putea odihni dintre titulari.

ADVERTISEMENT

Luni seară, în epilogul rundei, Arsenal trebuie să fie foarte atentă la zborul “vulturilor” de la Crystal Palace, o echipă extrem de imprevizibilă, capabilă de orice. “Tunarii” sunt pe locul 4 şi au ca rivali pentru ultima poziţie din Champions League pe Tottenham, Man. United şi, posibil, West Ham.


  • (P) Cota WINBET pentru Manchester United – Leicester City: 1,53 este cota pentru „sub 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT