E OFICIAL! Getafe anunţă acordul cu CONTRA!

UPDATE 14:15. Cosmin Contra a fost anunţat de site-ul oficial al clubului Getafe drept noul antrenor al echipei. Românul a semnat un contract pentru două sezoane şi jumătate şi va fi prezentat...
10.03.2014 | 14:15
E OFICIAL Getafe anunta acordul cu CONTRA

UPDATE 14:15. Cosmin Contra a fost anunţat de site-ul oficial al clubului Getafe drept noul antrenor al echipei. Românul a semnat un contract pentru două sezoane şi jumătate şi va fi prezentat marţi, la ora 13 (ora Spaniei), într-o conferinţă de presă.

getafe bun

Ziarele spaniole, Marca şi AS, îl dau pe Cosmin Contra drept noul antrenor al lui Getafe, după ce preşedintele clubului, Angel Torres l-a demis pe Luis Garcia.

Ziarul AS scrie că “noul antrenor al lui Getafe va fi Cosmin Contra”. Publicaţia a făcut un portret al fostului antrenor al Petrolului, care a jucat timp de 5 ani pentru Getafe.

Ziarul Marca a confirmat informaţiile conform cărora Contra va fi noul antrenor al lui Getafe, el urmînd să fie prezentat oficial într-o conferinţă de presă.

Capră: “A fost un şoc pentru mine” 

Negocierile cu Cosmin Contra au fost purtate de preşedintele Angel Torres.  “Ieri a fost contactat de preşedintele de la Getafe, ne-am întîlnit, am avut o discuţie, iar astăzi am reziliat contractul pe cale amiabilă. Nu este vorba de demisie. A fost un şoc pentru mine. Cred că astăzi punem noul antrenor, într-o conferinţă de presă”, a anunţat Dan Capră, patronul Petrolului, la DolceSport.

Marica: “Eu ştiam de-un argentinian”

FANATIK.RO a discutat cu Ciprian Marica imediat după anunţul plecării lui Cosmin Contra de la Petrolul. “Nu ştiu dacă vine Cosmin, m-aş bucura, dar eu ştiam de-un argentinian, Juan Esnaider. Chiar am vorbit cu colegii şi ei ştiau acelaşi lucru. Oricum, în această seară se va anunţa noul antrenor al lui Getafe. Dacă va fi Contra, cu atît mai bine“.

Belodedici: “E o veste tristă. Ceva nu e în regulă”

Miodrag Belodedici se declară uimit de trecerea lui Contra la formaţia spaniolă Getafe: “Pentru noi e o veste tristă. Putea să mai stea aici că mai avea multe contract. Mă bucur că o să avem un reprezentant în prima divizie, putem să ne mîndrim. Este un fotbal mai vesel, frumos, tehnic în Spania, nu ştiu cum o să descurce, sper să fie bine. Nu ştiu ce pretenţii au cei de la Getafe, probabil ei încearcă să nu retrogradeze. Getafe e în partea de jos, sper să rămînă în prima divizie.

Ceva nu e în regulă, nu înţeleg de ce doi antrenori aşa buni pleacă. Sper să fie un deschizător de drumuri, antrenorii tineri vin cu alte gînduri, altă mentalitate. Este foarte interesant de ce a plecat Contra. Sînt uimit. Nu am fost antrenor, nu mi s-a întîmplat să iau decizii, publicul şi băieţii de la Petrolul îl iubeau, era foarte bine acolo”, a spus fostul fundaş al naţionalei la Dolcesport.

Gâlcă: “Mutare importantă pentru fotbalul românesc”

Coleg cu Contra la naţională, fostul internaţional Costel Gâlcă vede instalarea lui “Guriţă” pe banca lui Getafe drept o mutare pozitivă pentru fotbalul românesc. “E o mutare importantă pentru un antrenor român şi fotbalul românesc. Relaţia cu cei de acolo este foarte bună şi acest lucru a contat în a-l aduce. La Getafe sînt jucători destul de buni, speră să producă acest şoc prin venirea lui. Contra cunoaşte clubul, cunoaşte oamenii din club, şi pe jucători, sper să aibă rezultate cît mai repede posibil. Sper să-şi atingă obiectivul”, a declarat Gâlcă la DolceSport.

 

CONTRA as

Contra marca