Life

Previziunile lui Mihai Voropchievici pentru zodia Pești în 2021. Pentru cei necăsătoriți e an bun pentru uniune

13.01.2021 | 15:43
Previziunile lui Mihai Voropchievici pentru zodia Pesti in 2021 Pentru cei necasatoriti e an bun pentru uniune
Mihai Voropchievici anunță căsătorire pentru mulți dintre nativii din zodia Pești, ceea ce înseamnă că și Bianca Drăgușanu, care este în zodia Pești, s-ar putea căsători
ADVERTISEMENT

Peștii au parte unde an total neașteptat. Fie că sunt la prima, a doua sau chiar la a treia căsătorie, iată că mai este loc de încă un mariaj. Acești nativi au parte de un 2021 cu multe surprize pe plan amoros, este de părere astrologul Mihai Voropchievici.

Previziunile lui Mihai Voropchievici pentru zodia Pești în 2021

Anul 2021 este sub cifra 5, care este la extrema dintre 1 și 9, asta înseamnă ca va fi un an pacifist, echilibrat, dar și nervos, tumultos, depinde de fiecare nativ pe ce segment al vieții se va desfășura liniștea sau furtuna.

ADVERTISEMENT

Majoritatea zodiilor vor sta bine din punct de vedere al sănătății, al situației financiare, care începe să se îndrepte în direcția bună. Totuși, nu vă culcați pe o ureche, pentru că lucrurile pot suferi schimbări, scrie Antena 3.

Previziunile lui Mihai Voropchievici pentru zodia Vărsător în 2021, care aduce multe oportunități, șanse și provocări

Zodia Pești are un an plin de schimbări pozitive, dar cel mai important este că acești nativi vor avea multe bucurii și că se pot ocupa de pasiunile lor, își pot îndeplini visele, dar mai ales își pot găsi liniștea. De altfel, pe plan profesional lucrurile par să meargă în direcția bună, apar oportunități pe care ar fi bine să nu le ratați.

ADVERTISEMENT

Previziunile lui Mihai Voropchievici pentru zodia Săgetător în 2021. Un an calm și prosper

Peștii au noroc și în dragoste, iar în perioada 25 februarie – 20 martie este posibil să vă găsiți alesul sau aleasa. Cert este că vor apărea oameni în viețile voastre și ar fi bine să nu-i ocolii.

Pentru nativii care nu sunt căsătoriți este un an foarte bun în ceea ce privește căsătoria cu persoana iubită, cu omul de lângă voi sau pe cel care urmează să-l întâlniți. Cât despre partea financiară, nativii Pești ar trebui să nu cheltuiască cu nemiluita și să mai țină și la buzunar banii.

ADVERTISEMENT