Life

Prezentatorul Survivor România, dezvăluiri despre conflictul dintre Ștefan și Sebastian. Ce nu s-a văzut la televizor

17.05.2021 | 21:39
Prezentatorul Survivor Romania dezvaluiri despre conflictul dintre Stefan si Sebastian Ce nu sa vazut la televizor
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România, a oferit detalii importante despre conflictul dintre Ștefan Ciuculescu și Sebastian Chitoșcă. Gazda de la Kanal D a dezvăluit tot ce nu au văzut telespectatorii.

Vedeta a mărturisit că cei doi concurenți sunt firi puternice și ambițioase, care încearcă să dea totul pentru echipa roșie. Acesta este și motivul pentru care Faimoșii au avut un conflict deschis în urmă cu câteva zile, în timpul unui meci.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Daniel Pavel este de părere că Sebastian și Ștefan au lucruri de demonstrat, fiecare dintre ei dorindu-și să se impună. Cei doi participanți de la Survivor România sunt și orgolioși pe deasupra și nu se dau în lături de la nimic.

Daniel Pavel, totul despre scandalul dintre Ștefan și Sebastian de la Survivor România

„Există clar o energie la fața locului, la firul ierbii, și asta a fost și ideea, prezentatorul Survivor România să fie între ei tot timpul. Și se duce acul indicator spre zona de avarie de multe ori, însă ei se liniștesc. 

ADVERTISEMENT

Sebastian și Ștefan sunt personalități puternice și atunci e limpede că vor ajunge pe drum de coliziune, însă acolo e și o chestie de orgoliu profesional pentru că amândoi sunt fotbaliști și sunt foarte buni. 

La Survivor nu este despre fotbal, nu este nici măcar despre sport… și e acolo o dorință, trebuie spus acasă, de a intra pe traseu. De la asta s-a plecat, băieții nu s-au dat înapoi să aducă punct pentru echipă. 

ADVERTISEMENT

Și-au spus lucruri, câteodată ca pe stadioane, dar s-au ponderat. Din păcate, s-a simțit nevoia să mai continue… e, în acel moment Ștefan s-a îndreptat către Zanni, care a vrut să se protejeze…”, a spus gazda de la Survivor România pentru „Ștafeta mixtă”.

Prezentatorul este de părere că participanții sunt motivați să-și depășească limitele, precizând că este normal să mai există și tensiuni. Gazda de la Kanal D trăiește alături de Faimoșii și Războinicii din show, fiind extrem de implicat în tot ce face.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel susține că intensitatea crește pe zi pe trece mai mult, asta pentru că reality show-ul mai are foarte puțin și se încheie. Competiția sportivă ar urma să-și aleagă câștigătorul la finalul lunii mai.

În altă ordine de idei, prezentatorul de la Survivor România crede că are energie și forță pentru emisiunea pe care o prezintă pentru că are mult sport în spate.

În plus, el a fost și ofițer de marină comercială, unde a avut numeroase performanțe, lucru care îl ajută în momentul de față în Republica Dominicană.

Vedeta este foarte curioasă, precizând că a învățat foarte multe lucruri de la concurenți, dându-l exemplu pe Costi Ioniță, care are o legătură foarte strânsă cu spiritualitatea.

ADVERTISEMENT