Fotbal intern

Prima apariție a lui George Țucudean după ce a luat o pauză de la fotbal! FOTO

06.10.2019 | 19:03
George Țucudean este la Arad după retragerea din fotbal
ADVERTISEMENT

Golgheterul campionatului sezonului trecut, George Țucudean, cu 18 reușite, a hotătât pe 2 septembrie să ia o pauză pe o perioadă nedeterminată de la activitatea sportivă din cauza problemelor repetate la inimă. Acum, la mai bine de o lună de la decizie, Țucudean se află la Arad, împreună cu familia.

George Țucudean, alături de familie după decizia luată în urmă cu o lună

George Țucudean a hotărât să oprească activitatea sportivă după problemele la inimă pe care le-a resimțit în ultimul timp. După mai multe operații, problema nu a dispărut și fostul golgheter din Casa Pariurilor Liga 1 a decis să se retragă, cel puțin temporar, din fotbal. Ultimul meci în care Țucudean a jucat a fost pe 28 august, când a intrat în ultimele 20 de minute ale returului din play-off-ul Champions League, pierdut de CFR Cluj cu Slavia Praga.

ADVERTISEMENT

De atunci, George Țucudean duce o viață liniștită în orașul său natal, Arad, și poate petrece în sfârșit mai mult timp alături de apropiați. El s-a fotografiat alături de soția sa și de prietenul său bun, Cristi Bobar, președinte la CSM Reșița care a venit să-l viziteze împreună cu familia.

George Țucudean a jucat ultima dată în returul dublei cu Slavia Praga. Sursă Foto: Sportpictures
George Țucudean a jucat ultima dată în returul dublei cu Slavia Praga. Sursă Foto: Sportpictures

 

Decizia lui Țucudean, anunțată de CFR Cluj

Hotărârea lui George Țucudean a fost anunțată, printr-un comunicat oficial, de clubul CFR Cluj pe 2 septembrie. Din anunț reiese că atacantul ia o pauză pentru a continua investigațiile, iar dacă problemele medicale vor fi ameliorate, Țucudean va reveni pe gazon.

ADVERTISEMENT

Clubul CFR 1907 Cluj anunță faptul că atacantul nostru George Țucudean va lua o pauză de la activitatea fotbalistică! Totul vine ca urmare a problemelor de sănătate apărute în ultimele luni care l-au ținut departe de teren. În perioada care va urma, fotbalistul își va lua o pauză pentru refacere și pentru a efectua câteva investigații suplimentare, care să-i ofere garanția că poate reveni în fotbal la cel mai înalt nivel.

Noi, toți cei din Familia CFR, suntem și vom fi mereu alături de George Țucudean și îl vom susține în toate demersurile sale. Avem toată încrederea că “Țucu” va reveni mai puternic în iarbă și că ne va ajuta în continuare să câștigăm trofee. Și-a adus contributia de atâtea ori prin golurile sale în obținerea unor victorii importante, iar acum e rândul nostru să fim alături de el.

ADVERTISEMENT

Multă sănătate! Te așteptăm din nou în Gruia!”, a fost anunțul clubului.