Fotbal intern

Prima plecare de la U Craiova după venirea lui Pițurcă: “Era normal să se întâmple! Nu mai avea rost să rămân!” EXCLUSIV

03.09.2019 | 15:57
Prima plecare de la U Craiova dupa venirea lui Piturca Era normal sa se intample Nu mai avea rost sa raman EXCLUSIV

Venirea lui Victor Pițurcă la Universitatea Craiova a făcut și prima “victimă”. Fostul antrenor secund al lui Corneliu Papură, Constantin Schumacher, a plecat de la U Craiova, Piți nedorind să îl păstreze pe fostul antrenor al Rapidului în staff. În locul lui Schumacher, fostul stelist Adrian Neaga va fi secund al lui Pițurcă la “Știința”.

Prima plecare de la U Craiova după venirea lui Pițurcă! Schumacher și-a reziliat contractul

Constantin Schumacher a vorbit pentru FANATIK despre despărțirea de olteni: “Este adevărat că mi-am reziliat contractul. Da, are de a face cu venirea domnului Pițurcă. Dânsul a venit cu staff-ul său, nu își mai avea rostul să rămân. Era normal să se întâmple. Pentru mine a fost o perioadă foarte bună la club și mă bucur că am lucrat cu niște oameni profesioniști.

Pe viitor cine știe? Nu mă deranjează că Papură a rămas, era normal. El cunoaște jucătorii, cunoaște echipa. Cu domnul Pițurcă nu am vorbit, nu avea rost. Abia azi știu că vine la echipă, nu mai voiam să trec pe la club. Dar, au fost două luni în care am lucrat foarte bine, ne-am despărțit în relații foarte bune și poate pe viitor vom mai lucra împreună”, a spus Schumacher pentru FANATIK.

Schumacher a fost cooptat la începutul acestui sezon în staff de Corneliu Papură, fostul antrenor principal al Craiovei. După 8 etape, U Craiova este pe locul 3 în clasament cu 16 puncte. Din etapa viitoare, Victor Pițurcă va sta pe banca “Științei”, primul meci va fi chiar împotriva lui FCSB.

Piți vine cu gânduri mari la U Craiova, obiectivul fiind câștigarea campionatului încă din acest an: “Pentru mine obiectivul este unul singur: câștigarea campionatului și accederea în grupele Ligii Campionilor. Vom vedea cum vor evolua lucrurile în următoarea perioadă pentru că, împreună cu conducerea clubului, am admis faptul că mai avem nevoie de 4 – 5 jucători valoroși, dar obiectivul meu acesta este: câștigarea campionatului pentru că suporterii Universității asta așteaptă de la echipă și implicit de la mine. Toată lumea știe foarte bine ce îmi doresc eu, așa că nu are rost să o mai repet. Acesta este obiectivul meu: câștigarea campionatului chiar din acest an. Va fi mai greu, însă eu cred că sunt șanse”, a spus Pițurcă pentru site-ul oficial al Craiovei.

Prima plecare de la U Craiova după venirea lui Pițurcă Era normal să se întâmple! Nu mai avea rost să rămân! EXCLUSIV
Prima plecare de la U Craiova după venirea lui Pițurcă Era normal să se întâmple! Nu mai avea rost să rămân! EXCLUSIV
  • 9 echipe a antrenat Schumacher în carieră
  • 1 titlu de campion ca antrenor în Casa Pariurilor Liga 1 are Victor Pițurcă