News

Prima reacție a lui Claudiu Melencu după ce s-a spus că nu e tatăl biologic al Luizei: „Acești procurori să își vadă de treaba lor”

25.09.2019 | 10:23
Prima reactie a lui Claudiu Melencu dupa ce sa spus ca nu e tatal biologic al Luizei Acesti procurori sa isi vada de treaba lor

Claudiu Melencu, tatăl fetei de 18 ani dispărută pe  14 aprilie, a avut o primă reacție după ce în spațiul public s-a spus că nu ar fi tatăl biologic al Luizei. Tatăl Luizei Melencu spune că procurorii ar trebui să își vadă de treaba lor, să investigheze cazul dispariției fiicei sale. Acesta a cerut ca oamenii să nu mai comenteze faptul că nu este tatăl Luizei.

Claudiu Melencu: „Fetele sunt duse peste hotare”

Claudiu Melencu le cere procurorilor să investigheze rețeaua de proxenetism și să nu o țină doar cu anchetarea crimei, mai ales că există numeroase suspiciuni cu privire la trimiterea fetelor în străinătate. Acest nou scandal în cazul Caracal a izbucnit după ce procurorii au solicitat luarea unor noi probe ADN de la părinții Luizei Melencu.

„Eu am luat fata de la spital, a crescut în casă la mine, fata aia este fata mea. Soţia mea a stat lângă mine, i-a crescut burta lângă mine, a născut la spital la Caracal. Eu am venit, am luat copilul acasă… Aceşti procurori să-şi vadă de treaba lor! Fetele sunt duse peste hotare, să nu mai vorbească de omucideri!”, a declarat Claudiu Melencu la România TV.

claudiu melencu gheorghe dincă
Gheorghe Dincă este anchetat pentru uciderea Luizei Melencu, fata dispărută pe 14 aprilie în Caracal. Sursa foto: digi24.ro

Monica Melencu refuză să dea noi probe

Monica Melencu, mama fetei dispărute la Caracal, nu a primit explicații în legătură cu motivele pentru care procurorii solicită din nou probe ADN, deși au fost deja recoltate o dată și nu s-a putut afla ceva exact, căci ADN-ul din oasele de la marginea pădurii din Caracal nu ar aparține Luizei.