Fotbal intern

Prima reacție a lui Ilie Poenaru după ce FANATIK a anunțat că e principalul favorit să preia FCSB-ul: “E greu de refuzat”

07.08.2019 | 12:46
Prima reactie a lui Ilie Poenaru dupa ce FANATIK a anuntat ca e principalul favorit sa preia FCSBul E greu de refuzat
Prima reacție a lui Ilie Poenaru după ce FANATIK a anunțat că e principalul favorit să preia FCSB-ul: "E greu de refuzat" Ilie Poenaru este tentat de oferta lui Gigi Becali. Sursă Foto: Sportpictures.eu

Ilie Poenaru a devenit principalul favorit să preia FCSB-ul după ce Gigi Becali nu a reușit să ajungă la un acord cu Antonio Conceicao sau Cristiano Bergodi. Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, antrenorul Academicii Clinceni este văzut de Becali o soluție pentru banca echipei sale, după performanțele pe care Poenaru le-a reușit în Liga 2, unde a reușit promovarea cu echipa din Ilfov.

Ce spune Ilie Poenaru despre posibilitatea de a antrena la FCSB

Ilie Poenaru a oferit prima reacție după ce FANATIK a anunțat că este văzut de Gigi Becali o soluție pentru banca FCSB-ului. Antrenorul nou promovatei din comuna ilfoveană Clinceni declară că este dispus să discute cu Gigi Becali. Mai mult, Poenaru recunoaște că FCSB ar fi greu de refuzat pentru un antrenor aflat la început de carieră.

Eu încă nu știu prea multe, pregătesc antrenamentul de astăzi, avem un meci contra Chindiei în față pe care trebuie să-l câștigăm. Dacă voi fi contactat… depinde! Trebuie să avem o discuție, trebuie să vorbesc cu domnul Becali despre condiții! Știți cum e, depinde de la om la om, depinde de fiecare antrenor cum gestionează anumite lucruri. Până să dau un răspuns, trebuie să vorbesc cu domnul Becali. În funcție de ce spune dânsul, vom vedea. Fiecare are argumentele sale. E greu de refuzat FCSB, mai ales de un antrenor tânăr, care își dorește performanță”, a declarat Ilie Poenaru pentru Sport.ro.

Ilie Poenaru declară că FCSB e greu de refuzat. Sursă Foto: Sportpictures.eu
Ilie Poenaru declară că FCSB e greu de refuzat. Sursă Foto: Sportpictures.eu

„Depinde de condiții. Și eu am anumite lucruri pe care vreau să le cer, să vedem daca se acceptă. Eu am mai discutat cu domnul Becali în urmă cu mai mult timp referitor la fotbaliștii împrumutați la Academica. Atăt, în rest nu am vorbit altceva cu el. Dânsul mi-a spus atunci că e posibil ca într-o perioadă mai scurta sau mai îndepărtată să lucrăm împreună, pentru că i-a plăcut cum am lucrat la Clinceni și ce lucruri bune am făcut în Liga a doua”, a adăugat tehnicianul dorit de Gigi Becali.

Ilie Poenaru a devenit favorit pentru preluarea FCSB-ului după ce patronul „roș-albaștrilor” nu i-a putut aduce pe Antonio Coinceicao și Cristiano Bergodi. Negocierile cu tehnicianul portughez au căzut după ce fostul antrenor de la CFR Cluj a refuzat condițiile impuse de Becali, iar Bergodi a fost ținut la Voluntari de clauza de reziliere de 150 de mii de euro pe care o are în contract. Ilie Poenaru ar putea fi doar antrenor secund în acte, la FCSB, pentru că a picat examenul pentru obținerea Licenței PRO. „Secund” este și la Academica Clinceni, în acte „principal” fiind trecut Costin Curelea.

  • Eu încă nu știu prea multe, pregătesc antrenamentul de astăzi, avem un meci contra Chindiei în față. E greu de refuzat FCSB, mai ales de un antrenor tânăr, care își dorește performanță” – Ilie Poenaru
  • 3 meciuri pierdute consecutiv are FCSB în acest sezon
  • 42 de ani are Ilie Poenaru, născut pe 11 noiembrie 1976, la București
  • 4 meciuri pierdute are Academica Clinceni, antrenată de Ilie Poenaru, în primele 4 etape din Casa Pariurilor Liga I: 2-3 la Craiova, 1-4 cu CFR Cluj la Clinceni, 0-2 la Iași și 2-4 în „Ștefan cel Mare”, cu Dinamo
  • 2018, iarna, este momentul când a venit Ilie Poenaru „principal” la Academica Clinceni, de la juniorii U19 ai lui Dinamo
  • 2014-2015 este sezonul în care Ilie Poenaru a antrenat-o pe FC Voluntari, pe care a promovat-o atunci în Liga I