Fotbal intern

Prima reacție a lui Mircea Rednic legată de plecarea lui Alexandru David de la Dinamo: “Sunt uluit!”

07.03.2019 | 13:57
Prima reactie a lui Mircea Rednic legata de plecarea lui Alexandru David de la Dinamo Sunt uluit
ADVERTISEMENT

Situație neașteptată în Ștefan cel Mare cu o zi înainte de startul play-out-ului. Președintele clubului și-ar fi anunțat demisia din club. Prima reacție a lui Mircea Rednic legată de plecarea lui Alexandru David de la Dinamo. Antrenorul nu știa nimic despre decizia conducătorului alb-roșilor, mai ales că ei doi au avut un pact îm momentul în care Rednic a revenit pe banca echipei.

Prima reacție a lui Mircea Rednic legată de plecarea lui Alexandru David de la Dinamo: “Stabilisem că plecăm împreună când va fi cazul”

Nu este liniște la Dinamo. Într-o perioadă în care problema construirii noului stadion pare a fi în impas, clubul din Ștefan cel Mare a primit o nouă lovitură: președintele Alexandru David ar fi anunțat că demisionează pentru a porni pe un alt drum. Decizia lui David l-a șocat pe Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

Nu cred că pleacă David. Mie nu mi-a zis nimic, e prima oară când aud că și-ar fi dat demisia. Nu cred că va pleca pentru că eu atunci când am venit am avut o înțelegere cu el: și la bine și la rău mergem împreună înainte și că, dacă va fi să plecăm, plecăm împreună! Lăsați-mă să mă interesez, pentru că sunt uluit de ce îmi ziceți”, a spus Mircea Rednic pentru FANATIK.

Mircea Rednic și Alexandru David
Mircea Rednic și Alexandru David au avut un pact prin care ar fi trebuit să rămână împreună la Dinamo și în momentele dificile precum cele prin care trece clubul acum