Fotbal intern

Lasă Dinamo pentru Primărie??Alexandru David vrea să plece din “Ștefan cel Mare”

07.03.2019 | 13:46
Lasa Dinamo pentru PrimarieAlexandru David vrea sa plece din Stefan cel Mare

Alexandru David ar putea să se despartă de Dinamo București după o lungă colaborare cu gruparea din Ștefan cel Mare, anunță gsp. Președintele lui Dinamo București ar fi luat decizia de a părăsi formația finanțată de Ionuț Negoiță pentru a urma o nouă oportunitate în carieră, în afara fotbalului.

Lasă Alexandru David Dinamo pentru Primărie?

Conform informațiilor FANATIK, Alexandru David, cel care a fost ziarist înainte să devină președintele lui Dinamo București, ar fi tentat să accepte un post în Primărie oferit de Robert Negoiță. Oficialul din Ștefan cel Mare a fost adus la echipă de Ionuț Negoiță în urmă cu trei ani.

În perioada petrecută de Alexandru David la Dinamo București, echipa din Ștefan cel Mare a trecut prin cea mai neargă perioadă din istoria clubului. Gruparea “câinilor” a ajuns în play-out-ul Ligii 1 Betano de două ori la rând.

Alexandru David și Mircea Rednic în timpul unei conferințe de presă

Cine va conduce clubul după plecarea lui Alexandru David

Dinamo București a avut și realizări în perioada în care Alexandru David a ocupat postul de președinte. Acesta se poate lăuda că echipa din Ștefan cel Mare a terminat pe locul 3 în clasamentul Ligii 1 Betano în sezonul 2016 – 2017 când echipa era pregătită de Cosmin Contra, dar și câștigarea Cupei Ligii în aceeași ediție. Mai mult, Dinamo a revenit în preliminariile Europa League, atunci când a fost eliminată de Athletic Bilbao.

După plecarea lui Alexandru David de la Dinamo București, clubul va fi condus în continuare de Bogdan Bălănescu, secretarul general al echipei din Ștefan cel Mare, dar și de Mircea Rednic, cel care ocupă și postul de manager general, anunță sursa citată mai sus.