News

Primarul din Tecuci a fost ”scos” la vânzare pe OLX. Prețul: un leu. Cumpărătorul primește bonus și o tavă de mici cu muștar

22.03.2019 | 13:27
Primarul din Tecuci a fost scos la vanzare pe OLX Pretul un leu Cumparatorul primeste bonus si o tava de mici cu mustar

Situație inedită pentru un primar din România. A fost scos la vânzare pe site-ul OLX. Anuțul cu pricina a devenit viral pe internet. Mii de români s-au amuzat copios și au avut comentarii care mai de care mai amuzante la adresa edilului în cauză.

Nu te-ai fi așteptat la așa ceva. Primar „scos” la vânzare pe OLX

Cătălin Hurdubae, primarul orașului Tecuci, căci despre el este vorba, a devenit ținta glumelor internauților români,  după ce pe OLX a fost postat un anunț care a făcut senzație. Edilul era practic „scos la vânzare”.

Postarea îi aparține unui localnic plin de umor din Tecuci, în dreptul semnăturii sale fiind scris următorul mesaj: „un tecucean ţepuit de PSD”. Bărbatul a fixat prețul simbolic de un leu, însă ulterior a revenit, plusând cu o tavă de mici cu muștar, pentru ca „tranzacția” să se realizeze.

Anunțul a făcut furori pe Internet.
Anunțul a făcut furori pe Internet.

Anunțul a făcut senzație pe internet

Se vinde primar de Tecuci! C.C. Hurdubae, originar din jud Vaslui, măritat la Tecuci, ajuns Primar PSD-ist, se vinde cu preţul de 1 LEU sau chiar îl cedăm gratuit numai să scăpăm de el! Persoana care şi-l va adjudeca va fi premiată cu o tavă de mici şi muştar de Tecuci” , este textul anunțului postat pe cunoscuta platformă de vânzări.

Anuțul, care a făcut senzație în rândul internauților, a fost încadrat la secțiunea „Animale de companie” , cel mai probabil o aluzie subtilă la „zoon politikon” , cunoscuta sintagmă folosită de  filosoful Aristotel în celebra sa lucrare, „Politika”.

În scurt timp, anunțul a devenit viral pe rețelele sociale, adunându-se sute de distribuiri și mii de comentarii, care mai de care mai amuzante, sau chiar răutăcioase. „ Să pun anunţul pe grupurile din diaspora, poate îl ia cineva? , sau „Nu îl ia nici dracu, că ăsta ar fi în stare să mărească taxele şi în Iad!” , sunt doar câteva dintre comentariile pe acest subiect.