Fotbal international

Primele imagini cu microbuzul în care şi-a pierdut viaţa Josef Sural! Turcii au anunţat cauza morţii cehului! Foto

29.04.2019 | 16:02
Primele imagini cu microbuzul in care sia pierdut viata Josef Sural Turcii au anuntat cauza mortii cehului Foto

Presa din Turcia a oferit primele imagini cu microbuzul în care și-a pierdut viaţa Josef Sural. Internaţionalul ceh a suferit răni grave în urma accidentului şi a decedat la spital, la scurt timp după ce a ieşit din operaţie.

Primele imagini cu microbuzul în care şi-a pierdut viaţa Josef Sural. Maşina a rămas fără o portieră

Microbuzul este grav avariat în urma accidentului, primele imagini ale maşinii arătând că o portieră a fost desprinsă în întregime. Chiar dacă cei şapte fotbalişti ai echipei Alanyaspor au angajat doi şoferi, ambii au adormit în momentul în care s-a produs tragedia. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Conform presei din Turcia, Josef Sural a suferit mai multe traumatisme craniene. După ce portiera s-a desprins, fotbalistul de 28 de ani a căzut din maşină şi a fost târât zece metri pe şosea. La spital, medicii au pronunţat decesul cehului, cauza morţii fiind sângerare internă. “Familia este în stare de şoc. Este dificil să accepţi că s-a putut întâmpla aşa ceva”, a declarat Hasan Peksel, directorul spitalului unde a fost transportat Josef Sural.

Primele imagini cu microbuzul în care şi-a pierdut viaţa Josef Sural
Primele imagini cu microbuzul în care şi-a pierdut viaţa Josef Sural

Şoferul microbuzului a fost arestat

După meciul cu Kayerispor, Josef Sural şi alţi şase colegi ai lui au închiriat un mirobuz pentru a se întoarce în Alanya. Aceştia au preferat să apeleze la doi şoferi pentru a fi siguri că nu se va întâmpla nimic pe drumul spre casă, care durează aproape şapte ore.

La scurt timp după accident, poliţiştii l-au arestat pe şoferul microbuzului. Ceilalţi şase fotbalişti aflaţi în maşină au suferit răni minore şi se află în afara oricărui pericol. Steven Caulker şi Papiss Cisse au rămas internaţi, aceştia fiind încă sub observaţia medicilor. Clubul Alanyaspor a deschis o anchetă pentru a afla de ce jucătorii au ales să nu facă deplasarea spre Alanya cu autocarul echipei.