Fotbal international

Primele meciuri 4K din România! Două partide din Champions League sunt transmise Ultra HD de Digi Sport

27.11.2018 | 08:44
Primele meciuri 4K din Romania Doua partide din Champions League sunt transmise Ultra HD de Digi Sport

Săptămâna vine și cu o premieră în piața media. Astfel, fanii fotbalului vor avea parte și de primele meciuri din România transmise 4K! Se întâmplă la Digi Sport și partidele vin din UEFA Champions League, competiție care a ajuns la runda a cincea a grupelor. Cele două meciuri pe care le puteți vedea în noul format sunt Lyon – Manchester City și PSG – Liverpool.

Digi 4K, devine astfel prima televiziune din România care emite Ultra HD. Primul joc, Olympique Lyonnais – Manchester City, este programat marți, de la ora 22:00,în direct la Digi Sport 4 și Digi 4K. A doua partidă, cea dintre Paris Saint-Germain – Liverpool, se va desfășoara miercuri, de la ora 22:00, de asemenea, în direct la Digi Sport 1 și Digi 4K.

Primele meciuri 4K din România! Klopp
Neamțul Klopp joacă în această rundă împotriva celor de la PSG

Primele meciuri 4K din România!

Partida de la Lyon reprezintă derby-ul grupei F. Cele două formații ocupă primele două locuri după patru jocuri disputate și au cele mai mari șanse să meargă în fazele superioare ale competiției. Englezii sunt primii în clasament. Au reușit să câștige de trei ori și au pierdut un singur meci având și un golaveraj foarte bun cu 12 goluri marcate și numai 3 încasate. Francezii au șase puncte și reprezintă doar a doua formație a grupei care a reușit să câștige măcar un meci până în acest moment, în condițiile în care Hoffenheim și Șahtior Donețk sunt pe zero. Lyon are 6 puncte – a bătut în deplasare la City, apoi a bifat trei remize.

PSG – Liverpool se joacă pentru trei puncte uriașe. Și în grupa C, englezii sunt pe primul loc, dar aici lucrurile sunt departe de a fi rezolvate. Cormoranii sunt la egalitate de puncte, 6 cu Napoli. Cele două sunt urmate îndeaproape în clasament de Paris Saint Germain, 5 puncte, dar și de Steaua Roșie Belgrad care are 4 puncte și a intrat în cărțile calificării după ce a învins-o pe teren propriu pe Liverpool.

  • 2 partide vor fi transmie în format 4K în România

 

Tags: