Life

Primele rezultate ale autopsiei lui Petrică Mîțu Stoian. Ce i-au descoperit legiștii în corp

Marți, 9 noiembrie, au sosit primele rezultate ale autopsiei interpretului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian, decedat în urmă cu 3 zile la un spital din Reșița.
09.11.2021 | 20:43
Primele rezultate ale autopsiei lui Petrica Mitu Stoian Ce iau descoperit legistii in corp
ADVERTISEMENT

În cursul zilei de marți, 9 noiembrie, au apărut primele date din autopsia artistului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian.

Rezultatele acestei proceduri medicale au ajuns la procurorii care anchetează moartea interpretului.

ADVERTISEMENT

Ce indică primele rezultate ale autopsiei lui Petrică Mîțu Stoian. Ce i-au descoperit legiștii în corp

Din primele informații, se pare că în corpul interpretului, legiştii ar fi găsit o doză mare de anticoagulante. Pe lângă acest aspect, plămânii lui ar fi fost supuși unui şoc, din cauza unei cantități mari de oxigen, scrie site-ul ȘtirileProTv.

La clinica din Reșița, unde Mîțu Stoian făcea un tratament post-Covid- în camera hiperbară, acesta a fost supus unei presiuni de 2,5 atmosfere – timp de aproape 75 de minute – în cadrul unei proceduri de test.

ADVERTISEMENT

Ulterior, a doua zi după procedură, artistul a început să se simtă rău. La doar câteva ore distanță, acesta a murit la spitalul de urgenţă din Reşita. În zilele următoare, și medicii de acolo urmează să fie audiați de procurori.

FANATIK a aflat ce scrie pe certificatul de deces al artistului Petrică Mîțu Stoian

În cursul acestei zile, Maria Tarchila, sora lui Petrică Mîțu Stoian, a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, ce scrie pe certificatul de deces al regretatului cântăreț.

ADVERTISEMENT

”Pe certificatul de deces al lui Petrică scrie că a murit din cauza inimii. Stop cardio-respirator”, a declarat, în exclusivitate, Maria Tarchila, sora lui Petrică Mîțu Stoian.

Aceasta a mai precizat, totodată, că așteaptă să vadă constatările procurorilor cu privire la dosarul penal care a fost deschis in rem privind decesul lui Petrică Mîțu Stoian.

ADVERTISEMENT

”Nu știu dacă eu o să fiu audiată! Dar cei de la clinică vor fi audiați. Eu nu am fost la clinică, nu știu ce s-a întâmplat acolo, dar mă gândesc că de acolo a început totul”, a mai spus, pentru FANATIK, sora lui Petrică Mîțu Stoian.

Reamintim că Petrică Mîțu Stoian începuse un tratament de recuperare post COVID la o clinică din Reșița, el acceptând să facă 15 ședințe de terapie cu oxigen hiperbaric.

Despre acest procedeu, sora lui Petrică Mîțu Stoian era convinsă că nu era cel mai potrivit pentru artist, iar cauza decesului acestuia poate fi legată de aceste proceduri medicale.

ADVERTISEMENT