News

Prințesa Charlotte, prima zi de școală! Studiază în același loc în care merge și fratele ei, prințul George

05.09.2019 | 15:52
Printesa Charlotte prima zi de scoala Studiaza in acelasi loc in care merge si fratele ei printul George

Prințesa Charlotte, cel de-al doilea copil al ducilor de Cambridge, a ajuns în prima zi de școală! Aceasta va studia la unitatea de învățământ Thomas din Battersea, acolo unde merge și prințul George. Kate Middleton și prințul William și-au dus dimineața, cei doi copii la școală, în timp ce fratele lor mai mic, prinţul Louis, a rămas acasă. Îmbrăcați în uniforme albastre cu roșu, cei doi prinți s-au arătat extrem de încântați de faptul că încep cursurile.

Prințesa Charlotte, prima zi de școală!

Prinţul William şi ducesa Kate plăteau până acum 23 de mii de lire pe an pentru şcolarizarea lui George. De astăzi înainte trebuie să dubleze suma. Au și o reducere de 2 la sută pentru că și-au adus și al doilea copil în cadrul aceleiași instituții de învățământ. Charlotte a parut la început un pic intimidata, ascunzandu-se in spatele mamei si privindu-i nelinistita pe fotografi care au stat totuși la o distanță apreciabilă tocmai pentru a nu le induce copiilor o stare de nervozitate.

Vă reamintim că în urmă cu doi ani, printul George a inceput scoala insotit doar de tatăl său, prințul William. Ducesa de Cambridge, insarcinata pe atunci cu al treilea copil, nu a putut sa meargă alături de el. “E foarte încântată!”, a transmis familia regală britanică, la prima vizită la şcoală a prinţesei Charlotte. În vârstă de patru ani, Charlotte, strănepoata reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, este a patra în ordinea succesiunii la tron.

Prințesa Charlotte, prima zi de școală! Printesa Charlotte
Prinţesa Charlotte s-a arătat entuziasmată de începerea școlii. Sursa foto – facebook

Studiază în același loc în care merge și fratele ei, prințul George

Înaintea ei se află bunicul, prinţul Charles, tatăl, prinţul William, şi fratele ei mai mare. Prinţul George, în vârstă de şase ani, este elev al şcolii Thomas din Battersea din 2017. Decizia ca George și acum Charlotte să meargă la această şcoală a fost o încălcare a tradiţiei pentru ducele şi ducesa de Cambridge. De remarcat că școala Thomas din Battersea are 560 de elevi cu vârste între patru şi 13 ani.

Trebuie specificat că numele complet al micuţei este Charlotte Elizabeth Diana, iar titlul ei oficial este Înălțimea Sa Regală Prințesa Charlotte de Cambridge. Dar cum aceste nume sunt puțin cam lungi, profesorii și elevii vor apela mai mult ca sigur la o variantă mai scurtă. Este foarte posibil ca Charlotte să urmeze exemplul fratelui ei mai mare și să folosească ca nume de familie titlul părinților ei – Cambridge. Așadar, fata lui William și Kate ar putea fi cunoscută la școală ca Charlotte Cambridge.