Fotbal intern

Probleme cu accidentarea lui Constantin Budescu. “Cineva nu a pus diagnosticul bun!”

05.10.2018 | 10:38
Probleme cu accidentarea lui Constantin Budescu Cineva nu a pus diagnosticul bun

Constantin Budescu a fost convocat accidentat la echipa naţională a României pentru meciurile pe care “tricolorii” le vor disputa cu Lituania şi Serbia, iar Cosmin Contra susţine că au existat mici probleme în legătură cu situaţia fotbalistului care se află sub contract cu Al Shabab.

Echipa naţională a României se va deplasa pe terenul Lituaniei pe 11 octombrie, de la ora 21.45, iar pe 14 octombrie va primi vizita Serbiei pe “Arena Naţională”. “Guriţă” a dorit să îl aibă în lot pentru cele două meciuri pe Constantin Budescu, deşi mijlocaşul ofensiv s-a accidentat într-un meci jucat pentru Al Shabab, echipă antrenată de Marius Şumudică.

Constantin Budescu, probleme cu accidentarea suferită la Al Shabab

Deşi Marius Şumudică a declarat că nu a dorit să îl forţeze pe Constantin Budescu, deşi avea nevoie de el în meciurile din Arabia Saudită, Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale a României, este de părere că medicii i-au pus un diagnostic greşit lui “Sărmăluţă” şi că acesta ar putea să fie apt într-un timp mai scurt.

“Budescu are o problemă medicală. Trebuie să îl vadă şi medicul naţionalei. Are o mică entorsă la ligamentele interne. L-au văzut şi meicii lor, i-au făcut nişte teste. Medicii din România, când au primit rezultatele, au zis că va sta mai mult. Va veni la echipa naţională şi medicul nostru se va ocupa de el. Apoi vom lua o decizie. Cineva nu a pus diagnosticul bun în cazul său”, a spus Cosmin Contra la TV Telekom Sport.

Constantin Budescu s-a antrenat alături de Alex Mitriţă la o şedinţă de pregătire a naţionalei României
Alex Mitriţă şi Constantin Budescu s-au antrenat împreună la echipa naţională a României

După două meciuri jucate în Liga Naţiunilor, echipa naţională a României se află pe locul 3, cu 2 puncte, după ce a remizat cu Muntenegru, scor 0-0, la Ploieşti, pe stadionul “Ilie Oană”, şi în Belgrad cu Serbia, scor 2-2.

Lituania – România, pe 11 octombrie, de la ora 21.45, pe Pro TV şi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro. Toate meciurile naţionalei lui Cosmin Contra se vor putea vedea AICI.