Fotbal intern

Florin Talpan râde de avocaţii FCSB în procesul pentru palmaresul Stelei

26.09.2018 | 20:20
Florin Talpan rade de avocatii FCSB in procesul pentru palmaresul Stelei

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a avut o nouă prezenţă în faţa instanţei alături de avocaţii FCSB şi ai lui Gigi Becali, în prima înfăţişare a dosarului privind palmaresul Stelei. Talpan se arată aproape sigur de victorie şi în acest dosar.

Potrivit site-ului steaualibera.ro, care susţine clubul Armatei în lupta sa contra formaţiei din Liga 1 Betano, Florin Talpan a încercat să introducă o nouă probă şi anume un interogatoriu pentru cei de la FCSB. Aceştia au cerut ca iniţiativa lui Talpan să fie respinsă de către judecător, printr-o “cerere de precizare a întâmpinării”, o expresie de drept care nu există pe internet.

Florin Talpan îi face praf pe avocaţii FCSB, în procesul pentru palmaresul Stelei

Juristul CSA Steaua a reacţionat imediat şi a râs de avocaţii FCSB. Astfel, Talpan spune că aceştia sunt slab pregătiţi şi că folosesc probe false prin care încearcă să inducă în eroare autorităţile. Potrivit sursei citate, probele false la care se referă Talpan sunt anumite texte de pe internet. Următorul termen fixat de judecători este pe 23 octombrie, când aceştia vor decide dacă oameni din tabăra FCSB vor fi supuşi unui interogatoriu.

În dosarul privind palmaresul Steaua, juristul Florin Talpan cere judecătorilor să recunoască de partea CSA cele 21 de titluri, cele 20 de cupe, cele 4 supercupe, precum și Cupa Campionilor Europeni și Supercupa Europei câştigate până în 2003, când echipa de fotbal a fost preluată de Gigi Becali.

Dosarul palmaresului nu este singurul în care Florin Talpan se luptă cu Gigi Becali. Cei doi au un duel şi pe dosarul despăgubirilor, în care juristul CSA îi cere patronului FCSB 37 de milioane de euro pentru folosirea ilegală a numelui şi mărcii Steaua. Următorul termen va fi în luna decembrie. De asemenea, cele două părţi se judecă şi în recursul la procesul în care Becali a cerut anularea mărcii Steaua, în care patronul FCSB a pierdut prima parte.