News

Prognoza meteo 6 august 2019. Cum va fi marți vremea în București, Constanța, Iași și Timișoara

05.08.2019 | 14:27
Prognoza meteo 6 august 2019 Cum va fi marti vremea in Bucuresti Constanta Iasi si Timisoara

ANM a actualizat prognoza meteo pentru 6 august 2019. FANATIK.RO îți prezintă în rândurile de mai jos informații despre cum va fi vremea în principalele orașe din țară: București, Constanța, Iași, Cluj-Napoca, Brașov și Timișoara. Temperaturile sunt în creștere în majoritatea regiunilor, conform prognozei.

Prognoza meteo pentru marți, 6 august 2019: Date generale

La nivel național, temperaturile maxime ale zilei vor fi cuprinse între 23 de grade (Miercurea Ciuc) și 32 de grade Celsius (Câmpia Bărăganului). Este o zi cu soare în mai toate regiunile. Cel mai cald va fi în sudul și sud-vestul teritorului și vest. Temperaturi plăcute se anunță și la munte, unde în ultimele zile termometrele indicau mai puțin de 20 de grade.

Vremea în București

vremea in bucuresti pe 6 august
30 de grade la București

În Capitală, temperaturile vor fi cuprinse între 16 și 30 de grade Celsius. Nici urmă de nori mâine. Este o zi perfectă pentru plajă și pentru ieșit în oraș, asta pentru cei care nu vor munci. Vântul va sufla slab până la moderat în special seara. Noaptea va fi senin, aviz celor care vor să vadă stelele în zonele nepoluate luminos.

Vremea în Constanța

cate grade vor fi la constanta
Capitala Dobrogei va avea parte de vreme frumoasă

Norii își fac apariția în prima parte a zilei la mare. Maxima zilei va fi de 27 de grade. Este o vreme plăcută pentru plajă, dar nu și pentru baia în mare, căci apa va fi destul de rece. Minima, atinsă în timpul nopții, va fi de 19 grade.

Vremea pe 6 august în Iași

prognoza meteo
27 de grade și la Iași

Temperaturile vor fi cuprinse între 16 și 27-28 de grade Celsius în timpul zilei la Iași. Capitala Moldovei va avea parte de o zi însorită în cea mai mare parte a zilei. Seara pot apărea ploi scurte, de vară.

Prognoza meteo pentru 6 august în Cluj Napoca

vremea maine in cluj napoca
26 de grade la Cluj

Prognoza meteo pentru marți, 6 august 2019, în Cluj-Napoca se anunță una frumoasă. Maxima zilei va fi de 27 de grade Celsius, iar minima de 16 grade. La prânz soarele se va ascunde după nori, dar apoi cerul va fi senin. Timp numai bun pentru a-l petrece în aer liber!

Prognoza meteo 6 august pentru Brașov

vremea la brasov
Vreme plăcută la Brașov

O maximă a zilei de doar 25 de grade Celsius la Brașov, suficient de cald pentru această perioadă a anului. Minima la munte va fi de 13 grade, deci seara ar fi bine să vă îmbrăcați mai gros.

Vremea în Timișoara marți

prognoza meteo 6 august la timișoara
Vreme deosebit de frumoasă și la Timișoara

31-32 de grade Celsius la umbră: de asta vor avea parte mâine timișorenii. O vreme caldă, normală pentru o zi de 6 august. Minima în capitala Banatului va fi de 17 grade.