News

Prognoza meteo ANM pentru 15 noiembrie – 13 decembrie 2021. Cum va fi vremea în prima lună de iarnă

Prognoza meteo ANM pentru perioada 15 noiembrie 2021 – 13 decembrie 2021. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni în țara noastră, conform meteorologilor.
12.11.2021 | 13:44
Prognoza meteo ANM pentru 15 noiembrie  13 decembrie 2021 Cum va fi vremea in prima luna de iarna
Prognoza meteo ANM pentru 15 noiembrie 2021 – 13 decembrie. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Meteorologii au transmis cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni, în perioada 15 noiembrie – 13 decembrie 2021, când deja vom intra în primă lună de iarnă.

Cum va fi vremea în perioada 15 – 22 noiembrie 2021

În prima săptămână a acestui interval, temperaturile vor fi specifice acestei perioade, iar ele nu vor depăși 12 °C.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește cantitățile de precipitații care vor apărea în această perioadă, specialiștii anunță că ele vor fi deficitare în toată țara și în special în regiunile montane.

Cum va fi vremea în săptămâna 22 noiembrie – 29 noiembrie 2021

În a doua săptămână a acestui interval, adică de pe 22 noiembrie și până pe 29 noiembrie, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă pe tot teritoriul țării.

ADVERTISEMENT

Temperaturile care se vor înregistra la finalul lunii noiembrie nu vor fi mai mari de 6 °C. În ceea ce privește cantitățile de precipitații, și ele vor fi în jurul celor normale pentru această săptămână comparativ cu alți ani.

Cum va fi vremea în săptămâna 29 noiembrie – 6 decembrie 2021

Datele despre următoarea săptămână din intervalul menționat mai sus arată că temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval în toate zilele săptămânii, anunță meteorologii ANM.

ADVERTISEMENT

Temperaturile care vor fi înregistrate nu vor depăși 4 sau 6 °C în cea mai mare parte țării iar în zona montană vor fi temperaturi scăzute.

În ceea ce privește precipitațiile din acest interval, ele vor fi normale pentru această perioadă, arată prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

ADVERTISEMENT

Cum va fi vremea în săptămâna 6 decembrie – 13 decembrie 2021

În ultima săptămână a intervalului analizat, în care deja intrăm în prima jumătate a celei dintâi luni de iarnă, temperaturile anunțate vor fi cele specifice pentru această perioadă din an în întreg teritoriul, iar în cea mai mare parte a țării temperaturile se vor situa în jurul valorii de 0 °C.

În centrul țării ele vor fi negative și termometrele vor arăta undeva la – 4 ° C.

„Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României”, au transmis meteorologii.

În ceea ce privește regimul pluviometric, el va fi excedentar în regiunile extracarpatice, dar apropiat intervalului normal pentru restul teritoriului.

„Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi local excedentar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval”, a mai trasmis ANM.

ADVERTISEMENT