Prognoza meteo de miercuri, 18 septembrie. Cum va fi vremea în București, Constanța, Brașov și Iași. Sunt anunțate ploi

Daniel Scripcaru   
în HotNews
17/09/2019, 16:31
Prognoza meteo de miercuri, 18 septembrie. Cum va fi vremea în București, Constanța, Brașov și Iași. Sunt anunțate ploi GALERIE FOTO
Prognoza meteo 18 septembrie. Sursa foto: radioconstanta.ro

ANM a emis prognoza meteo valabilă miercuri, 18 septembrie. Astfel, aflăm că vremea continuă să se răcească în toată România, după ce un val de aer polar a cuprin țara. Unele ploi slabe și trecătoare vor cădea local îndeosebi în prima parte a zilei în Banat, nordul Olteniei și în zona Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între 16 și 21 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 21-26 de grade în Oltenia, 23-28 de grade în Muntenia și Dobrogea și 18-23 de grade în Moldova.

Vremea în București

Vremea în București va fi mohorâtă, cu cer înnorat și temperaturi maxime, pe timpul zilei, de cel mult 28 de grade Celsius. Vântul va sufla moderat, dar nu vor exista preciptații. Pe timpul nopții temperaturile scad simțitor, până la minim 8 grade Celsius.

Prognoza meteo 18 septembrie
Prognoza meteo 18 septembrie

Vremea în Constanța

Vremea va fi una plăcută pe litoral, chiar dacă cerul va fi acoperit de nori, iar soarele va răzbate cu greu. Temperaturile maxime voar atinge 27 de grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la 14 grade Celsius. Sunt șanse de 25% să plouă, iar vântul va sufla cu 17 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 18 septembrie
Prognoza meteo 18 septembrie

Vremea în Brașov

Brașovenii au parte de o zi mohorâtă. Va ploua, iar temperaturile maxime nu vor depăși 17 grade Celsius, pe când cele minime vor scădea până la două grade Celsius. În prima parte a zilei cerul va fi acoperit de nori, ca mai apoi aceștia să se împrăștie și să lase cerul mai mult senin. Vântul va sufla cu 11 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 18 septembrie
Prognoza meteo 18 septembrie

Vremea în Iași

Ieșenii au și ei parte de o zi destul de mohorâtă. Cerul va fi mai mult noros, iar temperaturile maxime nu vor depăși 18 grade Celsius, pe când cele minime vor scădea până a 5 grade Celsius. SUnt șanse de ploaie de doar 3 %, iar vântul va sufla cu 20 de kilometri pe oră.

Prognoza meteo 18 septembrie
Prognoza meteo 18 septembrie
Închide ×