News

Prognoza meteo duminică, 21 aprilie. ANM anunță vremea de Florii

20.04.2019 | 13:50
Prognoza meteo duminica 21 aprilie ANM anunta vremea de Florii

Meteorologii au emis prognoza meteorologică valabilă pentru duminica Floriilor, 21 aprilie. Astfel, aflăm că vremea va fi normală sub aspect termic în vest, sud-vest și centru și rece în celelalte regiuni. Cerul va avea înnorări și va ploua în cursul zilei în nord și nord-est și pe arii mai restrânse în restul țării, iar seara și noaptea aria precipitațiilor va fi în extindere și va cuprinde centrul, estul și local sudul teritoriului.

Prognoza meteorologică de duminica Floriilor, 21 aprilie, spune că la munte va ninge

La munte, în special la altitudini mai mari, vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în prima parte a intervalului pe crestele montane, în special în vestul Carpaților Meridionali și în Munții Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 23 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 9 grade, ușor mai scăzute în estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de brumă.

Vremea în București

Vremea se va menține rece. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua, cu precădere în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 15…17 grade, iar cea minimă de 5…6 grade.

Prognoza meteo 21 aprilie
Prognoza meteo 21 aprilie

Vremea în Brașov

Brașovenii au parte de o zi de duminică ploioasă. Vor fi averse de ploaie i chiar furtuni. Temperaturile maxime vor ajunge la 14 grade Celsius, iar cele minime vor coborâ până la 4 grade Celsius. Vântul va adia cu 13 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 21 aprilie
Prognoza meteo 21 aprilie

Vremea în Cluj-Napoca

Clujenii vor avea parte de o duminică de Florii capricioasă. Temperturile vor fi destul de ridicate, dar va ploua și se vor semnala chiar și furtuni! Vântul va adia cu 17 kilometri pe oră,iar temperatura maximă va atinge 17 grade Celsius, pe când cea minimă va coborâ până la 4 grade Celsius.

Prognoza meteo 21 aprilie
Prognoza meteo 21 aprilie

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi una frumoasă. Sunt 6% șanse de ploaie, chiar dacă pe cer vor mai apărea și câțiva nori.Temperatura maximă va atinge 13 grade Celsius, iar cea minimă nu va coborâ sun 4 grade Celsius. Vântul va adia cu 18 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 21 aprilie
Prognoza meteo 21 aprilie