News

Prognoza meteo joi, 6 iunie 2019. Cum va fi vremea în București, Cluj Napoca, Brașov, Iași și Timișoara

05.06.2019 | 16:26
Prognoza meteo joi 6 iunie 2019 Cum va fi vremea in Bucuresti Cluj Napoca Brasov Iasi si Timisoara

Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru ziua de joi, 6 iunie 2019, iar veștile nu sunt plăcute pentru toți românii. Vremea va fi urâtă în continuare în cea mai mare parte din țară mâine, căci România va fi în continuare sub un cod galben de furtuni care a fost prelungit până vineri, 7 iunie, la ora 23:00.

Prognoza meteo joi, 6 iunie 2019: Vremea în țară

Șansele de ploaie sunt crescute în mai toate regiunile țării, în special în vestul teritoriului unde va ploua torențial cu certitudine. De altfel, de-a lungul Carpaților Meridionali se vor înregistra intensificări ale vântului și căderi de grindină, iar în mare parte a zilei, în județele de la munte și nu numai, ploile vor fi însoțite de puternice descărcări electrice.

Vremea în București

București, 6 iunie 2019

În Capitală se vor înregistra aproximativ 26-27 de grade Celsius la umbră mâine, iar cerul va fi mai mult înnorat pe pacursul întregii zile. Sunt șanse de ploaie după amiază. Minima va fi atinsă în miezul nopții și va fi de 16 grade Celsius. Pe fondul umidității din aer (peste 60%), cele 16 grade din timpul nopții se vor resimți ca 8-10.

Vremea în Cluj Napoca

Cluj Napoca, 6 iunie 2019

Furtunile violente vor lovi mâine întreg județul Cluj. Vor fi 24 de grade și ploi zgomotoase, adică însoțite de tunete și trăsnete aproape toată ziua. Șansele de ploaie se vor menține la 80% până la lăsarea serii.

Vremea în Brașov

Brașov, 6 iunie 2019

La munte vor cădea precipitații mixte, adică apă combinată cu gheață. Grindina va face ravagii și în capitala județului Brașov, unde se vor înregistra doar 23 de grade. Descărcări electrice puternice și aici.

Vremea în Iași

Iași, 6 iunie 2019

Ploile vor evita Iașiul mâine, însă nu de tot. Seara e posibil să cadă câțiva picuri, în special după ora 18. Până atunci însă, moldovenii au parte de o zi frumoasă cu maximă de 27 de grade.

Vremea în Timișoara

Timișoara, 6 iunie 2019

Bănățenii se află și mâine sub avertizarea de tip cod galben de furtuni emis de Agenția Națională de Meteorologie încă de ieri. Se vor înregistra cantități de precipitații de 25 până la 35 de litri pe metru pătrat. Maxima zilei va fi de 24 de grade Celsius, iar minima de 16 grade.

Vremea în Constanța

Constanța, 6 iunie 2019

Nici urmă de nori la mare! Constănțenii simt briza mării sub un cer senin toată ziua. Vor fi 25 de grade în timpul zilei și 17 grade în timpul nopții. Vântul va sufla slab, iar șansele de ploaie vor fi de 0% toată ziua.