News

Prognoza meteo pentru joi, 29 august 2019. Cum va fi vremea în București, Timișoara sau Constanța

28.08.2019 | 15:01
Prognoza meteo pentru joi 29 august 2019 Cum va fi vremea in Bucuresti Timisoara sau Constanta

ANM a actualizat prognoza meteo pentru joi, 29 august 2019. FANATIK îți prezintă cum va fi vremea în principalele orașe ale țării: București, Timișoara, Cluj Napoca, Iași, Brașov și Constanța. Se anunță o zi caniculară pentru mare parte din țară, semn că vara nu vrea să plece prea curând.

Prognoza meteo pentru 29 august 2019 – cum va fi vremea, în general, în țară

Vremea va fi caldă în toată țara, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile vor fi cuprinse între 28 și 34 de grade Celsius, în timpul zilei, iar minimele vor coborî, până la 13-14 grade Celsius. Ploile stau departe de ziua de joi, însă nu peste tot. La deal și la munte pot apărea averse torențiale însoțite de căderi de grindină.

Vremea în București pe 29 august 2019

prognoza meteo 29 august bucurești
33 de grade mâine la București

În Capitală, maxima zilei de mâine va fi de 33 de grade. Cerul va fi senin toată ziua, iar disconfortul termic se va mai reduce puțin. Minima atinsă în miezul nopții va fi de aproximativ 17-18 grade Celsius. Bucureștenii au parte, așadar, de o zi plăcută din punct de vedere termic. Medicii recomandă, totuși, evitarea expunerii la soare în intervalul 12:00 – 16:00.

Vremea în Iași

vremea la iași
La Iași, maxima zilei va fi de 32 de grade

Căldură mare mâine și în capitala Moldovei. 32 de grade este maxima preconizată pentru Iași. Cerul va fi în general senin în această zonă. Vântul va sufla slab, cu o viteză de 10-12 kilometri la oră. Disconfortul termic se va accentua între orele 12:00 și 16:00.

Vremea în Constanța

vremea în constanța
28 de grade mâine la Constanța

Temperaturile vor fi cuprinse la mare între 20 și 28 de grade Celsius. Cerul va fi înnorat în special în cea de-a doua parte a zilei. Umiditatea în aer va fi de 59%, iar vântul va sufla cu o viteză de 21 de kilometri la oră.

Prognoza meteo 29 august pentru Brașov

prognoza pentru brașov
29 de grade la Brașov în timpul zilei de mâine

Temperaturile vor fi cuprinse mâine, la Brașov, între 16 și 29 de grade Celsius. Cerul va fi acoperit de nori pe aproape tot parcursul zilei. Vântul va sufla slab, iar în anumite regiuni din județul Brașov nu sunt excluse ploile la lăsarea serii.

Vremea în Timișoara

vremea la timișoara
Cel mai cald va fi în capitala Banatului

Cel mai cald va fi mâine la Timișoara, unde termometrele vor indica la umbră 34, ba chiar și 35 de grade Celsius. Minima va fi de 17 grade. Șansele de precipitații sunt nule, iar vântul va sufla slab, cu o putere de doar 13 kilometri la oră.

Prognoza meteo 29 august pentru Cluj Napoca

prognoza meteo pentru cluj napoca
32 de grade la Cluj Napoca

32 de grade este temperatura de la Cluj. Înnorări în special dimineața și la prânz, cu șanse mari de ploaie în cele mai înalte zone, în satele de la deal și podiș din județul Cluj. Minima va fi  de 16-17 grade Celsius.