News

Prognoza meteo pentru miercuri, 11 septembrie 2019. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Temperaturi de vară în mai multe regiuni ale țării

10.09.2019 | 14:09
Prognoza meteo pentru miercuri 11 septembrie 2019 Cum va fi vremea in Bucuresti Brasov Constanta ClujNapoca si Iasi Temperaturi de vara in mai multe regiuni ale tarii

Meteorologii au anunțat că vremea frumoasă va continua. Miercuri, în data de 11 septembrie 2019 temperaturile maxime se vor ridica până la 28 de grade Celsius. Așadar, toamna mai are de așteptat până când își va intra în drepturi, vara încă nu vrea să ne părăsească.

Prognoza meteo pentru miercuri, 11 septembrie 2019

Vremea se va menține călduroasă și plăcută. Cerul va fi senin, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații sunt mici sau chiar inexistente.

Vremea în București

Prognoza meteo pentru București
Prognoza meteo pentru București

În Capitală temperatura maximă va atinge 28 de grade Celsius. Prin urmare, bucureștenii se vor bucura de o zi frumoasă de miercuri. Vântul va sufla slab până la moderat, iar cerul va fi însorit spre parțial noros. Pe timpul nopții cerul va fi senin și se vor înregistra 12 grade Celsius.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru Brașov
Prognoza meteo pentru Brașov

Brașovenii vor avea parte de o zi plăcută, iar temperatura maximă va ajunge până la 25 de grade Celsius. Cerul va fi însorit și se va înnora spre seară, dar nu vor cădea precipitații. Pe parcursul nopții temperatura va scădea destul de mult și va atinge doar 8 grade Celsius.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru Constanța
Prognoza meteo pentru Constanța

Turiștii care se mai află pe litoralul românesc vor avea parte de o zi plăcută. Maxima va atinge 25 de grade Celsius, iar cerul va fi acoperit parțial de nori. Șansele de ploaie sunt foarte mici, iar vântul va sufla moderat.

Vremea în Cluj-Napoca

Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca
Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca cerul va fi predominant însorit și mercurul va urca în termometre până la 28 de grade Celsius. Așadar, clujenii vor avea parte de o zi frumoasă. Vântul va sufla slab cu doar 13 km/h din direcția sud-est.

Vremea în Iași

Prognoza meteo pentru Iași
Prognoza meteo pentru Iași

În Iași maxima va atinge 27 de grade Celsius. Cerul va fi parțial însorit, iar vântul va sufla slab spre moderat. În timpul nopții cerul va fi parțial noros, iar maxima va atinge 12 grade Celsius.