News

Prognoza meteo pentru perioada 21 – 23 iunie. Unde vor fi temperaturi de 32 de grade

Vremea se încălzește la începutul săptămânii viitoare. Prognoza meteo pentru perioada 21 - 23 iunie.
20.06.2021 | 15:37
Prognoza meteo pentru perioada 21  23 iunie Unde vor fi temperaturi de 32 de grade
ADVERTISEMENT

Prognoza meteo pentru următoarea perioadă aduce vești relativ bune. După zile întregi de ploi torențiale, cerul se va mai elibera și o sa-și facă apariția soarele.

Va fi cald în perioada 21-23 iunie, dar ploile vor continua să amenințe. Acestea își vor face apariția mai mult în ziua de miercuri.

ADVERTISEMENT

Săptămâna începe cu vreme frumoasă în București

Luni, 21 iunie, cerul va avea înnorări temporare, iar mai ales după-amiaza și seara vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil grindină. În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor fi în medie de 10…15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări asociate averselor. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade.

Marți avem soare în cea mai mare parte a zilei, dar spre seară se mai adună norii și s-ar putea să plouă puțin. În Capitală se vor înregistra temperaturi de 32-33 de grade Celsius.

ADVERTISEMENT

Miercuri, 23 iunie, se anunță soare dimineața, însă după-amiaza se adună norii. Vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice.

Cum va fi vremea pe litoral

Luni, temperaturile cresc la Marea Neagră, dar atmosfera se menține ușor instabilă. Mai vin câteva averse cu tunete și fulgere, iar la amiază se vor înregistra 24 de grade pe plajă și 20 de grade în apa mării.

ADVERTISEMENT

Marți va continua să se încălzească și se ating 26 de grade. Zărim trecător soarele, iar spre seară va ploua temporar.

Miercuri se anunță vreme bună în ansamblu, ploile pot să apară trecător și se mai încălzește puțin.

ADVERTISEMENT

La munte va fi foarte cald. Nu lipsesc ploile și tunetele

În prima zi a săptămânii vremea va fi caldă la munte, dar din a doua parte a zilei revin aversele, care vor veni cu tunete, fulgere, vânt intens și vor fi condiții de grindină.

Marți, 22 iunie, va domina atmosfera însorită și ploile apar spre seară, însă pe suprafețe restrânse.

Miercuri se anunță încă o zi deosebit de caldă. Din a doua parte a zilei vor fi averse, fenomene electrice și s-ar putea să cadă grindină. Vântul va prinde putere pe crestele Carpaților Meridionali, pe unde va sufla cu viteze de peste 80 km/h, conform Știrile Pro TV.

ADVERTISEMENT