News

Prognoza meteo pentru perioada 25 – 31 octombrie 2021. Directorul ANM: ”Va fi o săptămână deosebit de rece”

Prognoza ANM pentru perioada 25 - 31 octombrie 2021.
24.10.2021 | 16:21
Prognoza meteo pentru perioada 25  31 octombrie 2021 Directorul ANM Va fi o saptamana deosebit de rece
ADVERTISEMENT

Vremea în România se va răci considerabil în săptămâna 25-31 octombrie. Vor fi zone unde termometrul va ajunge la minime de sub 0 grade.

Directorul ANM, Elena Mateescu, a anunțat că trebuie să ne așteptăm la precipitații mixte, lapoviță și chiar ninsoare în zonele de munte.

ADVERTISEMENT

“O săptămână deosebit de rece, pentru că valorile de temperaturi vor scădea de la o zi la alta. Deja se vede diferența între zonele din partea de vest, centru nord a țării, acolo unde la acest moment, valorile temperaturilor nu depășesc 10-11 grade, în timp ce în sud și sud-est înregistrăm 13-14 grade cel mult”, a precizat Elena Mateescu, conform Antena3.

Prognoza ANM pentru perioada 25 – 31 octombrie 2021. Vremea se va răci brusc

Conform ultimelor previziuni, maximele se vor încadra duminică între 8 și 15-16 grade. ”Mâine dimineață vorbim de minime cuprinse între -5 până la cel mult 4 grade Celsius”, a transmis directorul ANM.

ADVERTISEMENT

Cele mai coborâte valori sunt aşteptate în depresiunile din estul Transilvaniei, inclusiv în Capitală. Mâine dimineață este posibil să consemăm 2-3 grade mai coborâte, valori de temperaturi spre 0 grade în zona preorășenească.

Vremea se va menține rece toată săptămână. Specialiștii se așteaptă că temperaturile să scadă treptat de la o zi la alta.

ADVERTISEMENT

La altitudini mai mari, de 1.700 de metri, sunt posible precipitații mixte, inclusiv intensificări ale vântului, cu rafale de 50-55, până la 60 km/h.

”Vremea rece va fi de interes în cea mai mare parte a țării, pe tot parcusul săptămânii, când temperaturile vor coborî, așa cum am spus, de la o zi la alta. 

ADVERTISEMENT

Dacă mâine, în prima zi a săptămânii vom consemna maxime până la cel mult 15 grade, ulterior, în a doua parte a săptămânii 13-14 grade, inclusiv în Capitală.

Noptile și diminețile vor fi deosebit de reci, pentru că, în depresiunile Carapților Orientali este posibil ca minimele, pe parcursul săptămânii, sa coboare chiar până spre 7 grade.

Din punctul de vedere al regimului de precipitații, ploi slabe, posibil burnițe, dar la altitudini mai mari, de 1.700 de metri, este posibil să consemnăm precipitații mixte, inclusiv intensificări ale vântului, cu rafale de 50-55, până la 60 km/h.”, a anunţat Elena Mateescu, duminică, în exclusivitate la Antena 3.

ADVERTISEMENT
Tags:
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane...
Fiica lui Ion Țiriac, vacanță exotică de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatălui ei » Alături de cine a petrecut Ioana Țiriac
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de...
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
O româncă se plânge că
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de greu e să-ţi faci prieteni printre ei
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea...
Dacă va dori să beneficieze de pensie specială, Mara Mareș își va putea depune documentele în 2055. Motivul
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv,...
Aeroportul din România de unde avioanele zboară aproape goale. Deși s-a investit masiv, oamenii nu se înghesuie să cumpere bilete