News

Prognoza meteo sâmbătă 11 mai! Vremea în București, Iași, Constanța, Cluj sau Brașov: nu scăpăm de ploi

10.05.2019 | 17:05
Prognoza meteo sambata 11 mai Vremea in Bucuresti Iasi Constanta Cluj sau Brasov nu scapam de ploi
Nu scăpăm de ploi în următoarea perioadă. Sursa foto: Cotidianul

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru ziua  de luni, 6 mai 2019, iar veștile nu se anunță tocmai bune. Vremea va  fi mohorâtă, în cea mai mare parte a țării și, mai mult decât atât, nu vom scăpa nici de ploi.

Cum va fi vremea luni, 6 mai

Mâine, vremea nu se anunță la fel de prietenoasă ca în ultimele zile. În cea mai mare parte a țării, cerul va fi predominant noros, cu mari șanse de precipitații. Valorile termice,se vor situa între 9 și 21 grade Celsius.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală, prima zi de weekend ne aduce vreme ploioasă, cu  temperaturi cuprinse între 9 și 21 grade Celsius. Vântul va sufla slab, cu o viteză de 8 km/h. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 65%.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Locuitorii din Iași vor avea parte de vreme mohorâtă în cea mai mare parte a zilei, însă fără mari șanse de precipitații. Vântul va sufla slab, cu o viteză de 8 km/h, iar valorile termice se vor situa între 8 și 19 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 61%.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, vremea se anunță ploioasă, iar vântul va sufla cu o viteză de 16 km/h. Mercurul din termometre va indica valoarea minimă de 9 grade Celsius, iar temperatura maximă va atinge pragul de 17 grade. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 80%.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj
Vremea în Cluj

Nici în Cluj – Napoca, vremea nu se anunță  mai prietenoasă față de restul teritoriului.  Astăzi va ploua în cea mai mare parte a zilei, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 13 km/h. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor încadra între 6 și 18 grade Celsius.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Brașovenii nu scapă de ploi și vreme mohorâtă astăzi.  Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 11 km/h, iar valorile termice se vor situa între 5 și 17 grade Celsius. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 71%.