News

Prognoza meteo vineri, 28 iunie! Vremea în București, Iași, Constanța, Cluj sau Brașov: se întorc ploile

27.06.2019 | 16:30
Prognoza meteo vineri 28 iunie Vremea in Bucuresti Iasi Constanta Cluj sau Brasov se intorc ploile

Administrația Națională de Meteorologie a comunicat prognoza meteo pentru ziua de vineri, 28 iunie 2019, iar veștile nu sunt printre cele mai bune. Vremea se anunță mohorâtă și ploioasă în cea mai mare parte a teritoriului.

Cum va fi vremea vineri, 28 iunie

Chiar dacă se apropie weekend-ul, există riscul ca prognoza meteo să ne strice buna dispoziție. Cerul va fi predominant noros în cea mai mare parte a țării, cu mari șanse de precipitații, având pe alocuri caracter torențial. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor situa între 11 și 27 grade Celsius.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală, prima zi din săptămână ne aduce vreme ploioasă, cu  temperaturi cuprinse între 16 și 26 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, cu o viteză de 21 km/h. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 62%.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Pentru locuitorii din Iași, vremea se anunță ceva mai prietenoasă, în comparație cu restul teritoriului. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla cu o viteză de 31 km/h. Mercurul din termometre va indica valorile de 13 și 23 grade Celsius.

Vremea în Constanța

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

Pe litoral, vremea se anunță mohorâtă. Cerul va fi predominant noros, iar vântul va sufla cu o viteză de 31 km/h.Valorile termice se vor situa între 17 și 27 grade Celsius, în timp ce umiditatea va atinge pragul de 53%.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

Clujenii scapă de ploi astăzi, pentru că cerul se anunță predominant noros, iar vântul va sufla cu o viteză de 26 km/h. De asemenea, temperaturile minime se vor situa în jurul valorii de 12 grade Celsius, în vreme ce maximele vor indica 23 grade.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Brașovul va avea parte de o vreme ploioasă, în cea cea mai mare parte a zilei. Vântul va sufla cu o viteză de 19 km/h, iar temperaturile se vor situa între 11 și 23 grade Celsius. Totodată, umiditatea va atinge pragul de 64%.