Life

Schimbare la Antena 1. În ce zile va fi difuzat Chefi fără limite, noul show culinar

Chefi fără limite, emisiunea care combină gătitul cu călătoriile, debutează cu trei ediții consecutive. Premiera show-ului a fost anunțată de Antena 1.
15.02.2022 | 15:17
Schimbare la Antena 1 In ce zile va fi difuzat Chefi fara limite noul show culinar
Program Chefi fără limite. În ce zile și la ce ore va fi difuzat noul show de gătit de la Antena 1. Sursă foto: Antena 1
ADVERTISEMENT
15-02-2022
13:28

Schimbare în grilă la Antena 1. Când începe, de fapt, Chefi fără limite

E haos la Antena 1. Au loc schimbări de la o oră la alta în grila de program! Mai multe emisiuni și-au schimbat ora de difuzare, iar una dintre cele mai noi producții – Stand Up Revolution – a fost eliminată, momentan, din grilă. 

Și Chefi fără limite, noul cooking show al Antenei 1, care trebuia să înceapă duminică, 20 februarie, îşi schimbă data premierei şi zilele de difuzare. 

Conform unui comunicat transmis de Antena 1, cooking show-ul care îi are protagoniști pe chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu va avea premiera luni, 21 februarie. Astfel, noul format de adventure- cooking show, primul din România, va fi difuzat din 21 februarie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1. 

Chefi fără limite, cel mai nou cooking show de la Antena 1, începe în curând.

Noul format de adventure – cooking show va debuta la Antena 1 cu 3 ediții consecutive. Duminică, 20 februarie de la ora 20.00, luni și marți, 21 și 22 februarie, de la ora 20.30.

Emisiunea a fost filmată vara trecută în Grecia și este prezentată de Irina Fodor.

Program Chefi fără limite. În ce zile și la ce ore va fi difuzat noul show de gătit de la Antena 1

Fanii mai au foarte puțin de așteptat până când îi vor vedea pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea în acțiune. Chefi fără limite va avea premiera duminică, 20 februarie de la ora 20.00. Următoarele ediții se vor difuza luni și marți, 21 și 22 februarie, de la ora 20.30.

ADVERTISEMENT

Emisiunea este un format original, care combină într-un mod inedit gătitul cu călătoriile. Cei trei chefi vor coordona fiecare câte o echipă, iar concurenții trebuie să demonstreze că se pot descurca în orice condiții. De multe ori, aceștia vor fi nevoiți să-și facă rost singuri de ingrediente și ustensile.

Toate filmările au avut loc vara trecută în insulele grecești. Florin Dumitrescu a recunoscut că a trecut prin momente destul de dificile.

ADVERTISEMENT

“Pentru mine, din multe puncte de vedere, Chefi fără limite a fost un proiect care părea că nu se mai termină. A fost foarte greu din toate punctele de vedere, atât fizic, dar și mai mult psihic.

Dorul de casă a fost una dintre cele mai mari lupte pe care le-am avut de dus în Grecia”, a declarat Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

“Cred că am echipa shaorma cu de toate în echipă. Mai ales cu mine topping. Eu sunt căpitanul tuturor. Eu am venit aici să câștig, să-mi duc echipa la victorie”, a spus Sorin Bontea la Antena 1. 

Încă de la început, Cătălin Scărlătescu declara că este extrem de fericit pentru că a avut ocazia să participe la o asemenea emisiune.

ADVERTISEMENT

“Să gătesc și să văd cele mai frumoase insule grecești este pentru mine competiția perfectă”, a recunoscut chef Scărlătescu, pentru Antena 1.

Emisiunea este prezentată de Irina Fodor, în timp ce chef Iosif Ștefănescu este cel care arbitrează misiunile chefilor alături de un judecător local.

ADVERTISEMENT