Life

Program Lidl, Kaufland, Carrefour, Profi, Auchan și celelalte supermarketuri de 1 mai 2023. Orarul magazinelor

Program Lidl, Kaufland, Carrefour, Profi, Auchan de 1 mai. Cum vor funcționa supermarketurile din România de Ziua Muncii?
30.04.2023 | 16:17
Program Lidl Kaufland Carrefour Profi Auchan si celelalte supermarketuri de 1 mai 2023 Orarul magazinelor
Orarul magazinelor Lidl, Kaufland, Carrefour, Profi, Auchan de 1 mai 2023. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Orarul magazinelor de 1 mai poate genera câteva semne de întrebare în rândul românilor. Nu puțini sunt cei care se întreabă dacă Lidl, Kaufland, Carrefour, Profi, Auchan ori alte supermarketuri din țară vor funcționa după un program special de Ziua Muncii.

Program Lidl, Kaufland, Carrefour, Profi, Auchan și celelalte supermarketuri de 1 mai 2023

Orarul magazinelor de 1 mai a fost deja publicat atât de Lidl, Kaufland, Auchan, Carrefour, Profi, Penny, Mega Image, cât și de Cora. De asemenea, magazine precum Metro și Selgros au anunțat și ele cum vor funcționa de Ziua Muncii.

ADVERTISEMENT

Iar veștile sunt extrem de bune pentru clienți. Orarul magazinelor de 1 mai nu va fi unul special. Cele mai multe magazine nu au făcut modificări, astfel că românii pot merge la cumpărături fără griji. Spre exemplu, cei care merg la Lidl o pot face în intervalul orar 07.00 – 22.00 de 1 mai.

Iar clienții pot afla programul Lidl de 1 mai, ori în alte zile de sărbătoare, consultând site-ul oficial, acolo unde de altfel găsesc și noi oferte. Cât despre magazinele Kaufland, nici aici nu avem modificări. Astfel, clienții pot merge în intervalul orar 07.00 – 22.00 la cumpărături. Singura excepție este Kaufland din Bragadiru care se închide la ora 23.30.

ADVERTISEMENT

Orarul magazinelor Auchan nu se schimbă nici el. Magazinele din întreaga țară vor funcționa de la 07.00 până la 22.00 – 23.00, în funcție de caz. Un program normal de funcționare avem și la magazinele Carrefour din România. Acesta se deschid la ora 07.00 și se închid la ora 22.00.

Orarul magazinelor Profi și Mega Image de 1 mai

La rândul lor, magazinele Profi funcționează în intervalul orar normal, ori de la 07.00 sau 08.00 până la 22.00 sau 23.00. Magazinele Profi non-stop vor funcționa și ele ca atare. Orarul magazinelor Penny de 1 mai nu suferă nici el modificări, astfel că orice client poate merge în intervalul orar 07.30 – 21.00 la cumpărături.

ADVERTISEMENT

Magazinele Mega Image nu și-au modificat nici ele programul de 1 mai. Dacă de Paște, ori de Crăciun, sau de Revelion, acestea funcționau după un program special, iată că de Ziua Muncii, clienții pot să meargă liniștiti la cumpărături, în intervalul orar 07.30 – 22.00.

Și în magazinele Cora avem un program normal de 1 mai, de la 07.00 până la 22.00. Orarul de funcționare al magazinelor Metro din România nu a fost nici el modificat, iar același lucru este valabil și în cazul magazinelor Selgros. Ambele funcționează în intervalul 06.00 – 21.00 în cursul zilei de luni.

ADVERTISEMENT

Dedeman funcționează și el după programul normal chiar și de 1 mai. Clienții pot merge la cumpărături deci, în intervalul orar 08.00 – 21.00. Iar același lucru este valabil și în cazul magazinelor Decathlon. Acesta nu au anunțat un program diferit de funcționare de Ziua Muncii.

ADVERTISEMENT
Tags:
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale...
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale cui arme strategice sunt mai mari!”
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Raisa Maria, fetiţa de 2 ani şi 5 luni dispărută la Breasta, în...
Raisa Maria, fetiţa de 2 ani şi 5 luni dispărută la Breasta, în Dolj, este de negăsit. De ieri, copila e căutată neîncetat
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat...
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat până la lacrimi: Regina sufletului meu
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
PENSII majorate cu 90%! Cine intră în noua schemă de calcul
Culiță Sterp o amenință cu judecata pe Mara Banică. Atac dur la adresa...
Culiță Sterp o amenință cu judecata pe Mara Banică. Atac dur la adresa vedetei TV. "Cine sunteți dumneavoastră"
Viața la bloc. Ce poți face când asociația încalcă legea
Viața la bloc. Ce poți face când asociația încalcă legea
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam...
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam umilit, batjocorit, neimportant. Un mediu toxic”
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne...
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa..”