Life

Alimentele preferate de mulți români, băgate de Lidl la reducere. Ofertele sunt valabile până la 1 mai

Alimentele pe care mulți români le adoră sunt băgate la reducere la Lidl. Ofertele sunt valabile însă doar până la data de 1 mai.
28.04.2023 | 18:00
Alimentele preferate de multi romani bagate de Lidl la reducere Ofertele sunt valabile pana la 1 mai
Alimentele preferate de mulți români, băgate de Lidl la reducere. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Lidl are la ofertă numeroase alimente preferate de români. Prețurile sunt extrem de accesibile, însă unele stocuri sunt limitate. Cei care vor să se bucure deci de oferte avantajoase, ar fi bine să se grăbească, pentru că acestea sunt valabile doar până la data de 1 mai.

Alimentele băgate de Lidl la reducere

Lidl România a publicat ofertele pentru Super Weekend. Astfel, în perioada 29 – 30 aprilie, cei care ajung în magazinele din întreaga țară se bucură de prețuri excelente la mezeluri, bere, dar și la untul de arahide.

ADVERTISEMENT

Ce alimente se află la reducere la Lidl în acest weekend? Conform catalogului publicat de retailer pe site-ul oficial, un produs interesant este chiar faimosul unt de arahide de la Maribel. Acesta este redus cu 40%, astfel că prețul final este de 5,89 lei, față de prețul anterior de 9,89 lei.

Mai departe, din oferta Lidl face parte și berea blondă Bergenbier. În weekend-ul 29 – 30 aprilie 2023, un bax de șase doze costă doar 20,99 lei. În catalog se menționează însă că stocul pentru un astfel de produs este unul limitat.

ADVERTISEMENT

În Super Weekend de la Lidl mai avem și cotletul de porc fără os. Prețul pentru 100 de grame de produs este de 1,99 lei. Aici vorbim despre o reducere de 37%, spre deosebire de prețul inițial de 3,19 lei.

De asemenea, șunca de porc feliată Pikok costă 4,79 lei, fiind redusă cu 40%, față de prețul inițial de 7,99 de săptămâna trecută. Acestea sunt produsele care pot fi achiziționate din magazinele Lidl România, la preț redus, în acest weekend.

ADVERTISEMENT

Ofertele retailerului de săptămâna viitoare

Începând cu 1 mai însă, pe rafturile magazinelor găsim și alte oferte cât se poate de tentante. Mai exact, conform catalogului Lidl, salamul de vară de la Cris-Tim se află în stoc limitat, iar prețul pentru 300 de grame este de doar 10,49 lei.

Tot de săptămâna viitoare, pieptul de pui afumat de la Pikok este redus cu 15% și costă doar 3,29 lei. În oferta Lidl mai avem și parizerul redus cu 20%, al cărui preț final este de 3,99 lei. Iar pentru cei care vor să se bucure de cârnați Chorizo proaspeți, Lidl pune la dispoziție o ofertă surprinzătoare.

ADVERTISEMENT

Deși stocurile sunt limitate, norocoșii pot să achiziționeze acest produs pentru doar 17,99 lei. Din oferta retailerului mai fac parte și pulpele de pui dezosate cu piele marinate. Prețul pentru 100 de grame este de doar 2,35. Și la acest produs însă, stocul este limitat.

Amintim că și weekend-ul trecut, cei de la Lidl au avut câteva produse interesante la ofertă. Și atunci însă, stocurile erau limitate, astfel că doar norocoșii care au ajuns la rafturi mai devreme s-au putut bucura de ele.

ADVERTISEMENT