Life

Program TV joi, 30 iunie. Ce transmisiuni sportive și filme puteți urmări

FANATIK vă oferă amănunte despre transmisiunile sportive și filmele incluse în programul TV al zilei de joi, 30 iunie, în care avem patru jucătoare în turul 2 la Wimbledon.
29.06.2022 | 20:30
Program TV joi 30 iunie Ce transmisiuni sportive si filme puteti urmari
Program TV joi, 30 iunie. Ce transmisiuni sportive și filme puteți urmări. O comedie cu cântărețul Justin Bieber la PRO TV: Să moară Hasselhof!. Foto: Cinemagia.ro
ADVERTISEMENT

Cum ne-am obișnuit în ultima perioadă sportul din programul TV al zilei de joi, 30 iunie, înseamnă sută la sută tenis, ce e drept, unul de cea mai bună calitate, turneul de Grand Slam pe iarbă de la Wimbledon, cu meciurile din a doua zi a turului 2 la băieți și la fete. Este o zi lungă pentru noi, pentru că vor juca patru dintre fetele noastre.

Patru românce la Wimbledon turul 2 în programul TV joi, 30 iunie

Simona Halep este marea favorită la accederea în turul 3, pentru că are o adversară care în mod normal nu îi poate pune probleme, jucătoarea belgiană Kristin Flipkens. Mult mai dure sunt examenele la care vor fi supuse celelalte trei reprezentante ale noastre, Mihaela Buzărnescu, Irina Bara și Ana Bogdan, cu șanse extrem de mici de a se califica.

ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu este a doua jucătoare din România care o va înfrunta pe Cori Gauff din SUA, locul 5 mondial, care a avut un meci incredibil de greu cu Gabriela Ruse. Irina Bara are și ea o misiune imposibilă, iberica Paola Badosa fiind una dintre favorite la câștigarea turneului. Ana Bogdan va juca împotriva cehoaicei Petra Kvitova, poate singura care să mai spere în ceva, daqr nu cu un procentaj mare.

  • ora 13:00 Tenis Grand Slam Wimbledon turul 2: Eurosport 1, Eurosport 2

Să moară Hasellhof!, un film captivant în programul TV joi, 30 iunie

În programul TV al zilei de joi, 30 iunie, emisiunile de divertisment sunt Poftiți pe la noi, poftiți prin țară, la al treilea episod din noul sezon, la Antena 1 și Jocul cuvintelor, emisiunea concurs de la Kanal D. Venirea lui Dan Negru la Kanal D se dovedește a fi o excelentă afacere, această emisiune prinzând foarte repede și nu este exclus ca nu peste mult timp charismaticul prezentator să aibă și alt proiect.

ADVERTISEMENT

Filmele nu sunt multe, dar sunt antrenante și sigur pot capta atenția celor care aleg astfel de modalități de relaxare. La PRO TV, de la ora 21:30 avem Power Rangers, despre cinci tineri care vor să își salveze orașul de forțe extraterestre. La Antena 1 se va difuza Apasă pedala, despre încurcăturile unor hoți de mașini de lux, dar noi am ales tot de la PRO TV Să moară Hasselhof!, o comedie la miezul nopții, în care joacă și celebrul cântăreț Justin Bieber.

  • ora 20:00 Mă numesc Zuleyha – serial: Kanal D
  • ora 20:00 The sniffer – serial: Prima TV
  • ora 20:10 Capcană infernală: TVR 2
  • ora 20:30 Las Fierbinți – serial: PRO TV
  • ora 20:30 Poftiți pe la noi, poftiți prin țară: Antena 1
  • ora 21:00 Duel în pas de dans: Național TV
  • ora 21:30 Power Rangers: PRO TV
  • ora 22:30 Jocul cuvintelor – emisiune concurs: Kanal D
  • ora 24:00 Apasă pedala: Antena 1
  • ora 24:30 Să moară Hasellhof!: PRO TV
ADVERTISEMENT