Life

Program TV luni, 18 iulie. Ce transmisiuni sportive şi filme puteţi urmări

FANATIK vă prezintă care sunt transmisiunile sportive şi filmele din programul TV al zilei de luni, 18 iulie, cu ultimele două meciuri din prima etapă a Superligii la fotbal.
17.07.2022 | 20:30
Program TV luni 18 iulie Ce transmisiuni sportive si filme puteti urmari
Program TV luni, 18 iulie. Ce transmisiuni sportive şi filme puteţi urmări. Un film interesant la Prima TV: Marele escroc. Foto: Cinemagia.ro
ADVERTISEMENT

Sportul din programul TV al zilei de luni, 18 iulie, înseamnă fotbal şi tenis, adică disciplinele cu cea mai mare priză la public. Este vorba despre ultimele două partide din prima etapă a noului sezon de Superliga la noi iar la tenis avem două turnee feminine, Hamburg şi Palermo şi cel masculin de la Hamburg.

Ultimele două meciuri din Superliga etapa 1 în programul TV luni, 18 iulie

Ultimele două partide din Superliga au loc la Botoşani şi la Ploieşti. Moldovenii, cu Mihai Teja pe bancă şi cu un lot mult mai slab ca în anii precedenţi, primesc vizita Chindiei Târgovişte, antrenată acum de Adrian Mihalcea. La Ploieşti, revenită în prima divizie, Petrolul are un meci de debut foarte greu împotriva Voluntarilor.

ADVERTISEMENT

Avem două turnee de tenis la Hamburg, masculin şi feminin, de câte 500 de puncte, la care participă jucători şi jucătoare de valoare. În turneul masculin nu vor lipsi Carlos Alcaraz, favorit 1, Andrei Rublev, favorit 2 sau Diego Schwarzmann, favorit 3. O singură româncă e la Hamburg, Irina Bara, dar ea va juca în turul 1 cu favorita 1, Anett Kontaveit. Gabi Ruse revine la Palermo, unde a avut o mare finală cu Danielle Collins anul trecut şi alături de ea mai sunt Ana Bogdan şi Irina Begu.

  • ora 12:00 Tenis feminin WTA Hamburg: Digi Sport 2
  • ora 17:00 Tenis feminin WTA Palermo: Digi Sport 4
  • ora 18:30 Fotbal Superliga: Botoşani – Chindia: Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 2
  • ora 19:00 Tenis masculin ATP Hamburg: Eurosport 2
  • ora 21:30 Fotbal Superliga: Petrolul – Voluntari: Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 2
ADVERTISEMENT

Marele escroc, un film foarte interesant la Prima TV, în programul TV luni, 18 iulie

Luni 18 iulie emisiunile de divertisment din programul TV al zilei se reduc la una singură, Poftiţi pe la noi, poftiţi prin ţară. La Prima TV mai este de aşteptat până când vor reveni din vacanţă realizatorii îndrăgitei emisiuni cu temă culinară Aventurierii gustului. În rest, doar câteva filme, într-o zi cam austeră în divertisment.

Avem un film la PRO TV, altul la Prima TV şi două la Naţional TV. Nici la capitolul pentru cinefili nu stăm extraordinar. La Naţional TV primul film, Vânătorii de legende este despre o echipă de arheologi plecaţi să vadă misterele unor artefacte antice. Al doilea este despre fenomenul Poltergeist la o femeie posedată. Noi am  ales Marele escroc de la Prima TV, despre un om de afaceri cu charismă, dar ridicat prin minciună şi înşelăciuni.

ADVERTISEMENT
  • ora 20:00 Aripi frânte – serial: Kanal D
  • ora 20:00 Marele escroc: Prima TV
  • ora 20:30 Las Fierbinţi – serial: PRO TV
  • ora 20:30 Poftiţi pe la noi, poftiţi prin ţară – reality show: Antena 1
  • ora 21:00 Vânătorii de legende: Naţional TV
  • ora 21:30 În spatele linilor inamice 3: Columbia: PRO TV
  • ora 23:00 Cei tăcuţi: Naţional TV