Life

Program TV marţi, 10 august. Ce transmisiuni sportive şi filme putem viziona. E seara adevărului pentru CFR Cluj

FANATIK.RO vă oferă informaţii despre conţinutul programului TV al zilei de marţi, 10 august, incluzând transmisiuni sportive şi filme.
09.08.2021 | 23:35
Program TV marti 10 august Ce transmisiuni sportive si filme putem viziona E seara adevarului pentru CFR Cluj
ADVERTISEMENT

În programul TV al zilei de marţi, 10 august, sportul este reprezentat de fotbaldin Champions League şi din ligi inferioare plus puternicul turneu de tenis de la Toronto, de la care veţi putea urmări întrecerea feminină, la care este prezentă şi Simona Halep.

Două meciuri din Liga 2 în programul TV marţi, 10 august

De departe momentul de vârf al zilei de marţi, 10 august, în domeniul sportului, îl reprezintă meciul din turul 3 preliminar al Champions League, Young Boys Berna – CFR Cluj. Este mnnşa a doua acestei confruntări. În tur, la Cluj CFR a condus până în ultimele zeci de secunde, dar a fost egalată şi s-a terminat 1-1.

ADVERTISEMENT

Vorbim aşadar despre partide de fotbal din ligi inferioare, pentru că singurele meciuri din programul de marţi, 10 august, provin din Liga 2 şi din Cupa Ligii Angliei, competiţie aflată la început pentru acest sezon. Vom putea urmări aşadar confruntările Dunărea Călăraşi – Politehnica Timişoara, o reeditare a jocului din play-off-ul de promovare din sezonul trecut şi prima deplasare în Liga 2 pentru CSA Steaua, care va juca la Târgu Jiu cu Viitorul. Din Cupa Ligii Angliei se transmite partida Bolton – Barnsley.

ora 17:00 Fotbal Liga 2: Dunărea Călăraşi – Politehnica Timişoara: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ADVERTISEMENT

ora 18:00 Tenis feminin WTA Toronto: Digi Sport 2, Digi Sport 4

ora 20:00 Fotbal Liga 2: Viitorul Tg. Jiu – CSA Steaua: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 21:30 Fotbal Champions League turul 3 preliminar: Young Boys Berna – CFR Cluj: Prima TV

ora 22:00 Fotbal Cupa Ligii Angliei: Bolton – Barnsley: Digi Sport 3

Un nou film de referinţă cu Florin Piersic în programul TV marţi, 10 august

Nu avem bogata panoplie de filme din weekend în programul TV al zilei de marţi, 10 august, dar cele care sunt sunt extrem de interesante şi merită toată atenţia cu prisosinţă. PRO Cinema vă invită de la ora 22:30 la un film deosebit, Warren Jeffs, un profet poligam, o frescă perfectă a vieţii unuia dintre cei mai mari lideri ai comunităţii mormone din SUA.

Furios şi iute, la PRO TV, este povestea unui poliţist sub acoperire infiltrat în bandele rivale din Los Angeles. Expresul de Buftea este o compilaţie din mai multe comedii româneşti prezenzată în timp ce se efectuează o călătorie pe calea ferată spre studiourile de la Buftea. Un alt moment important este apariţia lui Florin Piersic în al doilea film din seria Mărgelatu.

ADVERTISEMENT

ora 15:00 Desert de toamnă: PRO TV

ora 20:00 Expresul de Buftea: Prima TV

ora 20:00 Nehir – serial: Kanal D

ora 20:30 Las Fierbinţi – serial: PRO TV

ora 20:30 Trandafirul galben: Antena Stars

ora 21:00 Z pentru Zacharias: Naţional TV

ora 21;30 Furios şi iute: PRO TV

ora 22:10 Hondo: TVR 1

ora 22:30 Warren Jeffs, un poliţist poligam: PRO Cinema

ora 24:00 Vlad – serial sezonul 3 episodul 2: PRO TV