Life

Program TV marți, 2 august. Ce transmisiuni sportive și filme puteți urmări

Programul TV al zilei de marți, 2 august, cuprinde transmisiuni sportive exclusiv din tenis, turnee feminine, emisiunea Poftiți pe la noi, poftiți prin țară și filme.
01.08.2022 | 20:30
Program TV marti 2 august Ce transmisiuni sportive si filme puteti urmari
Program TV marți, 2 august. Ce transmisiuni sportive și filme puteți urmări. O comedie cu Jackie cHAN LA pro tv: Ora de vârf. Foto: Cinemagia.ro
ADVERTISEMENT

Sportul din programul TV al zilei de marți, 2 august, este reprezentat în exclusivitate de tenisul feminin. Dimineața și în cursul zilei avem competiția challanger de 125 de puncte de la Iași, pentru ca seara să urmărim până dincolo, mult în noapte, turneele WTA de la San Jose și de la Washington, acolo unde e prezentă Simona Halep.

Challange la Iași de 125 de puncte în programul TV de marți, 2 august

La Iași se joacă Openul Moldovei, o competiție momentan de categoria 125 puncte și 125.000 de dolari, cu prezența finalistei de la Varșovia, Ana Bogdan favorită 3, dar și a Irinei Bara și a Mihaelei Buzărnescu, alături de acestea mai fiind prezente din top 100 Viktorija Golubic, favorită 1, Pana Udvardy, favorită 2 sau a Kristinei Mladenovic, favorită 6.

ADVERTISEMENT

Mult mai interesante sunt disputele pe hard de peste Ocean, la San Jose, turneu de 500 de puncte și premii de 735.000 de dolari și de la Washington, 250 de puncte și premii de 240.000 dolari. La San Jose au venit nume grele, Maria Sakkari, Paola Badosa sau Ons Jabeur, la Washington favorita 1 este Jessica Pegula, favorita 2 Emma Răducanu, 3 Simona Halep, 4 Viktoria Azarenka.

  • ora 11:00 Tenis feminin Challange Open Iași turul 1: Digi Sport 2
  • ora 19:00 Tenis feminin WTA Washington turul 1: Digi Sport 4
  • ora 21:00 Tenis feminin WTA San Jose turul 1: Digi Sport 2
ADVERTISEMENT

Ora de vârf, o comedie cu Jackie Chan, în programul TV marți, 2 august

Dacă vreți să urmăriți emisiuni de divertisment marți, 2 august, în programul TV nu figurează decât o singură emisiune de gen, la Antena 1, Poftiți pe la noi, pofriți prin țară. Îl puteți urmări pe energicul nea Mărin cum face din vedetele din showbizz cele mai docile persoane la indicațiile sale.

Nici capitolul filme nu abundă în oferte. Totuși, avem cinci pelicule în programul TV marți, 2 august, majoritatea fiind filme cu multă adrenalină. Este cazul celor două producții de la Național TV, Amenințare necunoscută și Comando către moarte dar și de fimul de la TVR 1, Django trage primul. Noi am optat însă pentru oferta PRO TV, Ora de vârf, o comedie cu multă acțiune, în care Jackie Chang și partenerul său intră în tot felul de situații amuzante.

ADVERTISEMENT
  • ora 20:00 Aripi frânte – serial: Kanal D
  • ora 20:00 Cum să strici o bancă: Prima TV
  • ora 20:30 Las Fierbinți – serial: PRO TV
  • ora 20:30 Poftiți pe la noi, poftiți prin țară – reality show: Antena 1
  • ora 21:00 Amenințare necunoscută: Național TV
  • ora 21:10 Django trage primul: TVR 1
  • ora 21:30 Ora de vârf: PRO TV
  • ora 23:00 Comando către moarte: Național TV